Spreminjanje e-poštnega naslova ali gesla

Podatki o vašem računu vključujejo vaše ime, e-poštni naslov in geslo. Za podatke o obračunavanju si oglejte Spreminjanje moje naročnine.

Tipkarska napaka v e-poštnem naslovu računa ali pa nimate več dostopa

Če nimate več dostopa do e-poštnega naslova, povezanega s svojim računom, ali ste napačno vnesli e-poštni naslov pri ustvarjanju računa, nam pišite.

Spreminjanje imena, e-poštnega naslova ali gesla

Podatke o svojem računu spremenite tako:

  1. Naredite nekaj od tega:
    • Telefon ali tablični računalnik: Odprite HBO Max ter tapnite svoj profil (zgoraj desno) in nato še ikono za nastavitve (zobnik, zgoraj desno). Po potrebi se vpišite.
    • Računalnik: Vpišite se na spletno stran HBOMax.com ter izberite svoj profil (zgoraj desno) in nato še Nastavitve. Ali potrebujete pomoč pri vpisu?
    • Televizor: Podatkov o svojem računu ne morete spremeniti na televizorju.
  2. Izberite Račun (možnost »Račun« je na voljo samo v profilih za odrasle osebe).
  3. Izberite ikono za urejanje ob polju, ki ga želite spremeniti. Na vaš e-poštni naslov računa (ki je prikazan na zaslonu za preverjanje e-poštnega nabiralnika) vam bomo poslali e-poštno sporočilo s potrditveno kodo. Zadeva e-poštnega sporočila je »To je vaša enkratna koda«.
  4. Med preverjanjem e-pošte ne zapirajte aplikacije HBO Max.
  5. Odprite e-poštno sporočilo »To je vaša enkratna koda« in poiščite 6-mestno kodo. Ali niste prejeli e-poštnega sporočila?
  6. Vrnite se v aplikacijo HBO Max, vnesite 6-mestno potrditveno kodo in izberite Nadaljuj
    Potekla ali neveljavna koda
    Če koda poteče ali se prikaže sporočilo o napaki, izberite Pridobi novo kodo in poskusite znova izvesti te korake. Ali še vedno prihaja do napake? Vzpostavite stik z nami.
  7. Spremenite podatke o računu in izberite Shrani.

Opomba  Če spremenite e-poštni naslov, vam bomo poslali e-poštno sporočilo za potrditev spremembe. Odprite to e-poštno sporočilo in izberite Preveri e-poštni naslov. Nato bi se morala prikazati stran »Vse je pripravljeno«.

Ali je e-poštni naslov že v uporabi?
Račun z vnesenim e-poštnim naslovom že obstaja. Vnesite drug e-poštni naslov.

Ali niste prejeli e-poštnega sporočila?

Če niste prejeli e-poštnega sporočila »To je vaša enkratna koda«, poskusite izvesti te korake:

  1. E-poštno sporočilo »To je vaša enkratna koda« je poslano na naslov, ki je prikazan na zaslonu za preverjanje e-poštnega nabiralnika.
  2. Preiščite vse mape e-poštnega nabiralnika in poiščite e-poštno sporočilo storitve HBO Max (vključno z mapama »Promocije« in »Neželena pošta«).
  3. Na zaslonu za preverjanje e-poštnega nabiralnika izberite možnost Pridobi novo kodo in nato znova preverite e-poštni nabiralnik.

Če težave s tem ne odpravite ali nimate dostopa do e-poštnega naslova svojega računa, vzpostavite stik z nami.