Hvordan opsiger jeg HBO Max?

Værd at vide
  • Dit HBO Max-abonnement forlænges automatisk indtil du opsiger det.
  • Opsig 1-2 dage før din næste faktureringperiode starter (dette varierer fra udbyder til udbyder).
  • Når du opsiger dit abonnement, kan du fortsætte med at streame indtil udløbet af den aktuelle faktureringsperiode.
  • Du, opsiger ikke dit abonnement ved at slette HBO Max-appen.

HBO Max-abonnementer fås via mange udbydere og trinnene for opsigelse varierer alt efter faktureringsudbyderen. Din faktureringsudbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max.

Hvem fakturerer mig?

Du kan finde din faktureringsudbyder ved at gøre følgende:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige via Voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.
  4. For at finde ud af, hvordan du opsiger dit abonnement, skal du vælge din udbyder nedenfor.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og log ind på din konto.
  • Kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et mobilabonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max.)

Opsig dit abonnement

Hvis du bliver faktureret gennem os (HBO Nordic AB), kan du se her, hvordan du opsiger:

HBO Max-mobilappen

Gør følgende på din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
  3. Tryk på Administrer abonnement. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og finde dem i afsnittet Tredjepartsfaktureringsudbydere nedenfor.
  4. Tryk på Opsig abonnement.
  5. Bekræft din opsigelse, og noter dig din udløbsdato. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.
Computer

Gør følgende på din computer:

1. Gå til HBOMax.com på din computer, og log ind (hvis det er nødvendigt). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  3. Vælg Administrer abonnement.. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og finde dem i afsnittet Tredjepartsfaktureringsudbydere nedenfor.
  4. Vælg Opsig abonnement.
  5. Bekræft din opsigelse, og noter dig din udløbsdato. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.
Årlige abonnementer
Hvis du skifter fra årlig til månedlig fakturering, træder ændringen først i kraft fra din næste faktureringsdato (ved udgangen af din årlige faktureringsperiode). Hvis du ønsker at ændre noget inden udgangen af din årlige faktureringsperiode, er du velkommen til at kontakt os.

Tredjepartsfaktureringsudbydere

Opsigelsestrinnene varierer alt efter faktureringsudbyder. Du kan finde ud af, hvordan du opsiger dit abonnement, ved at finde din faktureringsudbyder nedenfor:

• Apple iTunes eller App Store
  • Google Play
  • Samsung TV
  • Tv eller mobiludbyder: Log ind på din tv-eller mobiludbyders websted, gå til udbyderens hjælpecenter, eller kontakt udbyderen.
  • Anden udbyder: Gå til udbyderens hjælpecenter, eller kontakt udbyderen.

Hvis du har spørgsmål om fakturering, kan du se vores Spørgsmål og svar om fakturering.

Jeg kan ikke logge ind, og jeg vil gerne opsige

Hvis du ikke kan logge ind, kan du prøve at nulstille din adgangskode eller at logge ind på en anden enhed. Du kan også se på dit kontoudtog, om du har betalt et HBO Max-abonnement. Når du ved, hvem der fakturerer dig, finder du dem på listen ovenfor. Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et mobilabonnement, kan det dog være, at du ikke får en individuel opkrævning for HBO Max.