Log ind på HBO Max

Har du allerede en HBO Max-konto (eller en HBO Nordic- eller HBO España-konto med et aktivt abonnement)? Godt! Så kan du logge ind som beskrevet herunder.

Tv- eller mobiludbyder?
Hvis du ikke har en konto, og du abonnerer på HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan du se Registrer dig via udbyder.

Hvilken enhed bruger du?

Vælg din tv-enhed:

Android, Apple TV eller PlayStation

Sådan logger du ind:

1. Åbn HBO Max på dit tv, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
    • Er muligheden for at logge ind ikke tilgængelig? Du er måske allerede logget ind. Se Hvordan logger jeg ud?
  2. Vælg Log ind.
  3. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Max-konto (eller din HBO Nordic- eller HBO España-konto), og vælg derefter Log ind. Har du brug for hjælp? Se Jeg kan ikke logge ind.
    Tv- eller mobiludbyder?
    Hvis du ikke har en konto, og du får HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan du se Registrer dig via udbyder.
  4. Vælg din profil, og så er du klar til at streame.
Samsung TV

Sådan logger du ind:

1. Åbn HBO Max på dit tv, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
    • Er muligheden for at logge ind ikke tilgængelig? Du er måske allerede logget ind. Se Hvordan logger jeg ud?
  2. Vælg Log ind. Bliv på det skærmbillede, hvor du ser en kode bestående af 6 tegn, mens du tager fat i din telefon eller computer.
  3. På din telefon eller computer, skal du åbne hbomax.com/tvsignin (eller indtaste https://hbomax.com/tvsignin i browserens adresse linje). Herefter skulle du få vist en side, hvor du kan indtaste koden.
  4. Indtast den kode på 6 tegn, der vises på dit tv, og vælg derefter Næste. Virker koden ikke?
  5. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Max-konto (eller din HBO Nordic- eller HBO España-konto), og vælg derefter Log ind. Har du brug for hjælp? Se Jeg kan ikke logge ind.
    Tv- eller mobiludbyder?
    Hvis du ikke har en konto, og du får HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan du se Registrer dig via udbyder.
  6. Når dit tv er opdateret (det kan tage et minut), er du klar til at streame.
Andet tv-apparat

LG Smart TV eller Xbox

Sådan logger du ind:

1. Åbn HBO Max på dit tv, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
    • Er muligheden for at logge ind ikke tilgængelig? Du er måske allerede logget ind. Se Hvordan logger jeg ud?
  2. Vælg Log ind. Bliv på det skærmbillede, hvor du ser en kode bestående af 6 tegn, mens du tager fat i din telefon eller computer.
  3. På din telefon eller computer, skal du åbne hbomax.com/tvsignin (eller indtaste https://hbomax.com/tvsignin i browserens adresse linje). Herefter skulle du få vist en side, hvor du kan indtaste koden.
    Xbox-konsoller
    Du kan bruge din telefon til at scanne QR-koden på dit tv.
  4. Indtast den kode på 6 tegn, der vises på dit tv, og vælg derefter Næste. Virker koden ikke?
  5. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Max-konto (eller din HBO Nordic- eller HBO España-konto), og vælg derefter Log ind. Har du brug for hjælp? Se Jeg kan ikke logge ind.
    Tv- eller mobiludbyder?
    Hvis du ikke har en konto, og du får HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan du se Registrer dig via udbyder.
  6. Når dit tv er opdateret (det kan tage et minut), er du klar til at streame.

Fejlfinding

Hvor skal jeg indtaste koden?

På din telefon eller computer skal du gå til hbomax.com/tvsignin (eller indtaste https://hbomax.com/tvsignin i browserens adresselinje). Du skulle nu få vist en side, hvor du kan indtaste den 6-cifrede kode fra dit tv (https://www.hbomax.com/activate).

Koden virker ikke eller er ugyldig

Prøv følgende:

1. Sørg for, at du er på den rigtige side (https://www.hbomax.com/activate) omtalt i trin 3 ovenfor. Tryk på dette link: hbomax.com/activate, og indtast derefter koden fra dit tv.
  2. Prøv at bruge en anden understøttet browser: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Få en ny kode. Det kan du gøre ved at gå tilbage og vælge Log ind igen på dit tv.
  4. Prøv at bruge en computer (i stedet for din telefon). På din computer skal du gå til hbomax.com/activate og derefter indtaste koden fra dit tv.
  5. Ryd dine browserdata. Sådan gør du:
    • iPhone: På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Safari, rulle ned og trykke på Ryd historik og webstedsdata. Du kan få mere at vide under Ryd Safari.
    • Android-telefon: Prøv at rydde Chromes browserdata på din Android-enhed. Se Ryd cache og cookies for at finde ud af, hvordan du gør det.
Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Du kan også vælge Lyd-opgave for at sikre din konto på en anden måde.

Sådan logger du ind på din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (person, øverst til højre).
    Hvis du allerede er logget ind, skal du trykke på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), rulle ned og vælge Log ud.
  2. Tryk på Log ind på din konto.
  3. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Max-konto (eller din HBO Nordic- eller HBO España-konto), og vælg derefter Log ind. Har du brug for hjælp? Se Jeg kan ikke logge ind.
    Tv- eller mobiludbyder?
    Hvis du ikke har en konto, og du får HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan du se Registrer dig via udbyder.
  4. Vælg din profil, og så er du klar til at streame.

Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Du kan også vælge Lyd-opgave for at sikre din konto på en anden måde.

Sådan logger du ind på HBOMax.com:

1. Gå til HBOMax.com på din computer, og vælg Log ind (øverst til højre).
    Hvis du allerede er logget ind, skal du vælge din profil (øverst til højre) og derefter vælge Log ud.
  2. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Max-konto (eller din HBO Nordic- eller HBO España-konto), og vælg derefter Log ind. Har du brug for hjælp? Se Jeg kan ikke logge ind.
    Tv- eller mobiludbyder?
    Hvis du ikke har en konto, og du får HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, skal du se Registrer dig via udbyder.
  3. Vælg din profil, og så er du klar til at streame.

Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Du kan også vælge Lyd-opgave for at sikre din konto på en anden måde.

HBO Nordic eller HBO España
Dine HBO-indstillinger, f.eks. din favoritliste og listen over senest sete serier, vil ikke være tilgængelige i HBO Max.