Unohdin HBO Maxin salasanani

Jos et tiedä HBO Max -tilisi salasanaa, voit nollata sen (ks. alle) tai vaihtaa salasanasi asetuksista. Tätä varten sinun on päästävä käyttämään tilisi sähköpostiosoitetta.

Etkö pääse käyttämään tilisi sähköpostiosoitetta?

Jos et voi käyttää HBO Max -tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta, saat ohjeita ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Mitä laitetta käytät?

Tässä ohjeet salasanan nollaamiseen:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten Profiili-kuvaketta (henkilö, oikea yläkulma).
  2. Napauta Kirjaudu sisään tilillesi.
  3. Napauta Unohditko salasanan?
  4. Anna tilisi sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  5. Tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti. Tämän sähköpostin pitäisi saapua muutaman minuutin sisällä.
    Ei salasanan nollauksen sähköpostia?
    Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite ei ole tilin käytössä. Onko sinulla toinen sähköpostiosoite? Toista nämä vaiheet jokaiselle sähköpostiosoitteellesi.
  6. Avaa ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti ja valitse Nollaa salasana.
  7. Anna uusi salasana ja valitse sitten Tallenna salasana.

Jos et vieläkään saa salasanan nollauksen sähköpostia, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.

Tässä ohjeet salasanan nollaamiseen:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja valitse Kirjaudu sisään (oikeasta yläkulmasta).
  2. Valitse Unohditko salasanan?
  3. Anna tilisi sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  4. Tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti. Tämän sähköpostin pitäisi saapua muutaman minuutin sisällä.
    Ei salasanan nollauksen sähköpostia?
    Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite ei ole tilin käytössä. Onko sinulla toinen sähköpostiosoite? Toista nämä vaiheet jokaiselle sähköpostiosoitteellesi.
  5. Avaa ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti ja valitse Nollaa salasana.
  6. Anna uusi salasana ja valitse sitten Tallenna salasana.

Jos et vieläkään saa salasanan nollauksen sähköpostia, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.