Glemt HBO Max-passordet mitt

Hvis du ikke vet passordet for HBO Max-kontoen din, kan du tilbakestille det (se nedenfor) eller endre passordet ditt i Innstillinger. Du må ha tilgang til e-postadressen til kontoen din for å gjøre dette.

Har du ikke tilgang til e-postadressen for kontoen?

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen tilknyttet HBO Max-kontoen din, kan du ta kontakt med oss på telefon eller chat.

Hvilken enhet bruker du?

Slik tilbakestiller du passordet ditt:

1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (person, øverst til høyre).
  2. Trykk på Logg inn på kontoen din.
  3. Trykk på Glemt passord? under Logg inn-knappen.
  4. Skriv inn e-postadressen for kontoen og velg Send. Har du glemt e-postadressen for kontoen din?
  5. Sjekk innboksen for en e-post med emnet "Tilbakestill passordet for HBO Max" fra HBO Max. Denne e-posten bør leveres innen få minutter.
    Ingen e-post om tilbakestilling av passord?
    Dette betyr at e-postadressen du skrev inn, ikke brukes av en konto. Har du en annen e-postadresse? Gjenta disse trinnene for hver e-postadresse du har.
  6. Åpne e-posten "Tilbakestill passordet ditt for HBO Max" og velg Tilbakestill passord.
  7. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre passord.

Hvis du fremdeles ikke får en e-post om tilbakestilling av passord, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet.

Slik tilbakestiller du passordet ditt:

1. Gå til HBOMax.com og velg Logg inn (øverst til høyre).
  2. Velg Glemt passord?
  3. Skriv inn e-postadressen for kontoen og velg Send. Har du glemt e-postadressen for kontoen din?
  4. Sjekk innboksen for en e-post med emnet "Tilbakestill passordet for HBO Max" fra HBO Max. Denne e-posten bør leveres innen få minutter.
    Ingen e-post om tilbakestilling av passord?
    Dette betyr at e-postadressen du skrev inn, ikke brukes av en konto. Har du en annen e-postadresse? Gjenta disse trinnene for hver e-postadresse du har.
  5. Åpne e-posten "Tilbakestill passordet ditt for HBO Max" og velg Tilbakestill passord.
  6. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre passord.

Hvis du fremdeles ikke får en e-post om tilbakestilling av passord, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet.