HBO Maxin voi tilata useilta palveluntarjoajilta, ja maksutavan vaihtamisen vaiheet vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Max.

Kuka minua laskuttaa?

Voit etsiä laskutuspalvelun tarjoajasi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.
  4. Lue, kuinka voit vaihtaa maksutapaa, valitsemalla palveluntarjoajasi alta.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen

• HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Pankkitiliote: Katso HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. (Jos tilauksesi on osa TV-pakettia tai matkapuhelinliittymää, et ehkä näe HBO Maxista erillistä veloitusta.)

Maksutavan vaihtaminen

If you’re billed through us (HBO Nordic AB), voit vaihtaa maksutavan seuraavasti:

Puhelin tai tabletti

Tee puhelimella tai tabletilla seuraavasti:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa). . Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  3. Napauta Hallinnoi tilausta. Jos Hallinnoi tilausta -vaihtoehto ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja etsi palveluntarjoaja alta Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat -osiosta.
  4. Napauta Muokkaa maksutapaa.
  5. Muokkaa maksutietojasi ja valitse Tallenna.
  6. Pankkisi saattaa vaatia sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Securea käyttäen ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Securen käytössä, ota yhteyttä pankkiisi.

Päivitettyjä maksutietojasi käytetään seuraavassa tilausveloituksessasi.

Maksuvirhe
Jos saat virheilmoituksen tai et voi tallentaa maksutapaasi, katso kohtaa En voi vaihtaa maksutapaa.
Tietokone

Tee tietokoneella seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
  3. Valitse Hallinnoi tilausta. Jos Hallinnoi tilausta -vaihtoehto ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja etsi palveluntarjoaja alta Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat -osiosta.
  4. Napauta Muokkaa maksutapaa.
  5. Muokkaa maksutietojasi ja valitse Tallenna.
  6. Pankkisi saattaa vaatia sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Securea käyttäen ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Securen käytössä, ota yhteyttä pankkiisi.

Päivitettyjä maksutietojasi käytetään seuraavassa tilausveloituksessasi.

Maksuvirhe
Jos saat virheilmoituksen tai et voi tallentaa maksutapaasi, katso kohtaa En voi vaihtaa maksutapaa.

Jos sinua laskutetaan kauttamme (HBO Nordic AB), voit vaihtaa maksutapaa myös kirjautumalla sisään osoitteeseen HBOMax.com/account.

Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat

Maksutavan vaihtamisen vaiheet vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Lue, kuinka voit muuttaa maksutietojasi, etsimällä laskutuspalvelun tarjoajasi alta:

• Apple: Katso Applen Apple ID:n maksutapojen muuttaminen -artikkelia.
  • Google Play: Katso Googlen Maksutavan muokkaus -artikkelia.
  • Samsung TV: Kirjaudu sisään Samsung-tilillesi osoitteessa samsungcheckout.com/.
  • TV-palveluntarjoaja: Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajasi verkkosivustolle tai sen ohjekeskukseen tai ota yhteyttä TV-palveluntarjoajaasi.
  • Muu palveluntarjoaja: Kirjaudu sisään palveluntarjoajasi verkkosivustolle tai siirry palveluntarjoajasi ohjekeskukseen.

Jos sinulla on ongelmia maksutavan vaihtamisessa, saat ohjeita ottamalla yhteyttä laskutuspalvelun tarjoajaasi.

Jos sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, katso kohtaa Laskutuksen UKK.