Mijn HBO Max-wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord van je HBO Max-account niet meer weet, kun je het resetten (zie hieronder) of wijzigen via Instellingen. Hiervoor heb je toegang nodig tot het e-mailadres van je account.

Heb je geen toegang tot het e-mailadres van je account?

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je HBO Max-account hoort, neem dan contact met ons op.

Welk apparaat gebruik je?

Zo reset je je wachtwoord:

1. Open HBO Max en tik op het profielicoon (persoon, rechtsboven).
  2. Tik dan op Inloggen op je account.
  3. Tik op Wachtwoord vergeten?
  4. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden. Ben je het e-mailadres van je account vergeten?
  5. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Je ontvangt deze e-mail binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van een account. Heb je nog een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.
  6. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  7. Voer een nieuw wachtwoord in en kies dan Wachtwoord opslaan.

Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

De melding 'Controleer je accountgegevens'

Zorg ervoor dat je met jouw tv-pakket, internet- of mobiel abonnement toegang hebt tot HBO Max. Zie Controleer je accountgegevens om dit te doen.

Zo reset je je wachtwoord:

1. Ga naar HBOMax.com en kies Inloggen (rechtsboven).
  2. Kies Wachtwoord vergeten?
  3. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden. Ben je het e-mailadres van je account vergeten?
  4. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Je ontvangt deze e-mail binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van een account. Heb je een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.
  5. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in en kies dan Wachtwoord opslaan.

Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

De melding 'Controleer je accountgegevens'

Zorg ervoor dat je met jouw tv-pakket, internet- of mobiel abonnement toegang hebt tot HBO Max. Zie Controleer je accountgegevens om dit te doen.