Mijn HBO Max-wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord van je HBO Max-account niet meer weet, kun je het resetten (zie hieronder) of wijzigen via Instellingen. Hiervoor heb je toegang nodig tot het e-mailadres van je account.

Heb je geen toegang tot het e-mailadres van je account?

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je HBO Max-account hoort, neem dan contact met ons op.

Welk apparaat gebruik je?

Zo reset je je wachtwoord:

1. Open de HBO Max-app en tik op je profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet).
  2. Tik dan op Inloggen op je account.
  3. Tik op Wachtwoord vergeten? onder de knop Inloggen.
  4. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden. Ben je het e-mailadres van je account vergeten?
  5. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Je ontvangt deze e-mail binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van een account. Heb je nog een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.
  6. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  7. Voer een nieuw wachtwoord in en kies dan Wachtwoord opslaan.

Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

De melding 'Controleer je accountgegevens'

Zorg ervoor dat je met jouw tv-pakket, internet- of mobiel abonnement toegang hebt tot HBO Max. Zie Controleer je accountgegevens om dit te doen.

Zo reset je je wachtwoord:

1. Ga naar HBOMax.com en kies Inloggen (rechtsboven).
  2. Kies Wachtwoord vergeten? onder de knop Inloggen.
  3. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden. Ben je het e-mailadres van je account vergeten?
  4. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Je ontvangt deze e-mail binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van een account. Heb je een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.
  5. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in en kies dan Wachtwoord opslaan.

Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

De melding 'Controleer je accountgegevens'

Zorg ervoor dat je met jouw tv-pakket, internet- of mobiel abonnement toegang hebt tot HBO Max. Zie Controleer je accountgegevens om dit te doen.