Ei voi kirjautua sisään HBO Maxiin

Mitä laitetta käytät?

Jos et pääse kirjautumaan sisään puhelimella tai tabletilla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään HBO Maxiin toisella tuetulla laitteella, esim. tietokoneella osoitteessa HBOMax.com tai televisiolla.

Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella, katso kohtaa Vianmääritys puhelimella tai tabletilla. Jos et edelleenkään pääse kirjautumaan sisään, kokeile seuraavaa vaihetta.

Vaihe 2: Nollaa salasanasi

Yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.

Vaihe 3: Palauta tilauksesi

Jos aloitit tilauksen HBO Max -sovelluksen avulla, yritä palauttaa sovelluskaupasta ostettu tilaus.

Jos et pääse kirjautumaan sisään osoitteeseen HBOMax.com, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä selaimesi

• Varmista, että käytät tuettua selainta.
  • Tarkista, onko selaimellesi saatavana päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä selaimesi nimellä + sanalla päivitys (esim. Chromen päivitys).

Vaihe 2: Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään puhelimella, tabletilla tai televisiolla. Jos et pääse kirjautumaan sisään millään laitteella, yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata. Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella, kokeile seuraavaa vaihetta.

Vaihe 3: Lataa HBOMax.com uudelleen

Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja tee sivulle nk. kova päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä selaimesi nimellä + sanoilla "kova päivitys" (esim. "Firefoxin kova päivitys"). Jos käytät Chrome-selainta PC-tietokoneella, pidä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauta Lataa uudelleen -painiketta (jos käytät Chrome-selainta Mac-tietokoneella, pidä Shift-näppäintä painettuna ja napsauta Lataa uudelleen -painiketta). Kun sivu on ladattu uudelleen, yritä kirjautua sisään uudelleen.

Vaihe 4: Kokeile toista selainta

Kokeile toista tuettua selainta. Tämä auttaa määrittämään, rajoittuuko ongelma tiettyyn selaimeen. Varmista, että evästeet ovat käytössä selaimessasi.

Vaihe 5: Tyhjennä evästeet ja välimuisti

1. Tyhjennä osoitteen HBOMax.com evästeet selaimestasi. Löydät ohjeet tähän hakemalla sanalla "evästeet" selaimesi ohjeesta.
  2. Sulje selaimesi ja avaa se uudelleen.
  3. GSiirry osoitteeseen HBOMax.com ja yritä taas kirjautua sisään.

Jos et edelleenkään pääse kirjautumaan sisään, kokeile selaimesi välimuistin tyhjentämistä. Löydät ohjeet tähän hakemalla sanoilla "tyhjennä välimuisti" selaimesi ohjeesta.

Jos et pääse kirjautumaan sisään TV-laitteella, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään HBO Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com).

Vaihe 2: Nollaa salasanasi

Jos et pääse kirjautumaan sisään millään laitteella, yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.

Vaihe 3: Koodi ei toimi?

(Android TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung-televisio tai Xbox)

Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella (et pelkästään televisiolla), kokeile Koodi ei toimi? -vaiheita.

Vaihe 4: Palauta tilauksesi

Jos aloitit tilauksen HBO Max -sovelluksen avulla, yritä palauttaa sovelluskaupasta ostettu tilaus.