Jeg har glemt min HBO Max-adgangskode

Hvis du ikke kender adgangskoden til din HBO Max-konto, kan du nulstille den (se nedenfor) eller ændre din adgangskode i Indstillinger. For at gøre dette skal du have adgang til din kontomailadresse.

Kan du ikke få adgang til kontoens e-mail?

Hvis du ikke har adgang til den e-mail, der er knyttet til din HBO Max-konto, bedes du kontakte os via telefon eller chat.

Hvilken enhed bruger du?

Sådan nulstiller du din adgangskode:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (person, øverst til højre).
  2. Tryk på Log ind på din konto.
  3. Tryk på Glemt adgangskode?
  4. Indtast din kontomail, og vælg derefter Indsend. Har du glemt din kontomail?
  5. Tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Nulstil din HBO Max-adgangskode", som er sendt af HBO Max. Denne e-mail skulle ankomme inden for få minutter.
    Har du ikke modtaget en e-mail til at nulstille din adgangskode?
    Det betyder, at den e-mail, du har angivet, ikke er i brug på en konto. Har du en anden e-mailadresse? Gentag disse trin for hver af dine e-mailadresser.
  6. Åbn e-mailen "Nulstil din HBO Max-adgangskode", og vælg Nulstil adgangskode.
  7. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Gem adgangskode.

Hvis du stadig ikke får en e-mail til at nulstille din adgangskode, kan du se Kan ikke nulstille adgangskoden.

Sådan nulstiller du din adgangskode:

1. Gå til HBOMax.com, og vælg Log ind (øverst til højre).
  2. Vælg Glemt adgangskode?
  3. Indtast din kontomail, og vælg derefter Indsend. Har du glemt din kontomail?
  4. Tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Nulstil din HBO Max-adgangskode", som er sendt af HBO Max. Denne e-mail skulle ankomme inden for få minutter.
    Har du ikke modtaget en e-mail til at nulstille din adgangskode?
    Det betyder, at den e-mail, du har angivet, ikke er i brug på en konto. Har du en anden e-mailadresse? Gentag disse trin for hver af dine e-mailadresser.
  5. Åbn e-mailen "Nulstil din HBO Max-adgangskode", og vælg Nulstil adgangskode.
  6. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Gem adgangskode.

Hvis du stadig ikke får en e-mail til at nulstille din adgangskode, kan du se Kan ikke nulstille adgangskoden.