Unohdin HBO Maxin sähköpostiosoitteeni

Jos et tiedä HBO Max -tilisi sähköpostiosoitetta, tässä muutamia kokeiltavia asioita.

Etsi sähköpostiosoitteesi asetuksista

Jos olet kirjautunut sisään laitteella, löydät tilisi sähköpostiosoitteen seuraavasti:

1. Avaa HBO Max puhelimella, tabletilla, TV:llä tai tietokoneella.
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten etsi tai napauta Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tili.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
  3. Katso, mikä tilisi sähköpostiosoite on.
Nollaa salasanasi
  • Toista Unohdin tilin salasanan -sivun vaiheet jokaiselle sähköpostiosoitteellesi. Jos saat "Nollaa HBO Maxin salasanasi" -sähköpostiviestin, antamasi sähköpostiosoite liittyy HBO Max -tiliin. Jos et saa salasanan nollauksen sähköpostia, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.
Hae saapuneista viesteistäsi
  • Hae kaikilta sähköpostitileiltäsi HBO Maxin lähettämää tai sitä koskevaa sähköpostiviestiä (hae sanoilla HBO Max). Kun löydät sähköpostitilin, jossa HBO Maxin sähköposteja on, yritä kirjautua sisään tällä sähköpostiosoitteella.
  • Muista hakea kaikista saapuneiden viestien kansioista (myös tarjous- ja roskapostikansioista).
  • Jos olet aiemmin ollut HBO Nordicin tai HBO Españan tilaaja, hae kaikilta sähköpostitileiltäsi HBO:n lähettämää tai sitä koskevaa sähköpostiviestiä. Kun löydät sähköpostitilin, jossa HBO:n sähköposteja on, yritä kirjautua sisään HBO Maxiin tällä sähköpostiosoitteella.

Tilin sähköpostiosoite kirjoitettu väärin tai sähköpostiosoite ei enää käytössä

Jos et enää pääse käyttämään tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta tai jos kirjoitit sähköpostiosoitteesi väärin tilin luodessasi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.