Unohdin HBO Maxin sähköpostiosoitteeni

Jos et tiedä HBO Max -tilisi sähköpostiosoitetta, tässä muutamia kokeiltavia asioita.

Etsi sähköpostiosoitteesi asetuksista

Jos olet kirjautunut sisään laitteella, löydät tilisi sähköpostiosoitteen seuraavasti:

1. Avaa HBO Max puhelimella, tabletilla, TV:llä tai tietokoneella.
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja valitse sitten asetuskuvake (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Tili.
    • Android TV, Apple TV, tai Xbox: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten.
    • Muu TV-laite: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
  3. Katso, mikä tilisi sähköpostiosoite on.
Nollaa salasanasi
  • Toista Unohdin tilin salasanan -sivun vaiheet jokaiselle sähköpostiosoitteellesi. Jos saat "Nollaa HBO Maxin salasanasi" -sähköpostiviestin, antamasi sähköpostiosoite liittyy HBO Max -tiliin. Jos et saa salasanan nollauksen sähköpostia, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.
Hae saapuneista viesteistäsi
  • Hae kaikilta sähköpostitileiltäsi HBO Maxin lähettämää tai sitä koskevaa sähköpostiviestiä (hae sanoilla HBO Max). Kun löydät sähköpostitilin, jossa HBO Maxin sähköposteja on, yritä kirjautua sisään tällä sähköpostiosoitteella.
  • Muista hakea kaikista saapuneiden viestien kansioista (myös tarjous- ja roskapostikansioista).
  • Jos olet aiemmin ollut HBO Nordicin tai HBO Españan tilaaja, hae kaikilta sähköpostitileiltäsi HBO:n lähettämää tai sitä koskevaa sähköpostiviestiä. Kun löydät sähköpostitilin, jossa HBO:n sähköposteja on, yritä kirjautua sisään HBO Maxiin tällä sähköpostiosoitteella.