Jag har glömt mitt HBO Max-lösenord

Om du glömt ditt HBO Max-kontos lösenord så kan du återställa det (se nedan) eller ändra ditt lösenord i Inställningar. För att göra detta måste du ha åtkomst till ditt kontos e-postadress.

Kan du inte komma åt kontots e-post?

Om du inte har åtkomst till e-posten som är kopplad till ditt HBO Max-konto, kontakta oss via telefon eller chatten.

Vilken enhet använder du?

Så här återställer du ditt lösenord:

1. Öppna HBO Max och tryck sedan på ikonen Profil (person, uppe till höger).
  2. Tryck på Logga in på ditt konto.
  3. Tryck på Glömt lösenord?
  4. Ange ditt kontos e-postadress och välj därefter Skicka. Glömt ditt kontos e-post?
  5. Sök i din inkorg efter e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" från HBO Max. Detta e-postmeddelande ska komma inom ett par minuter.
    Fick du inte meddelandet?
    Det betyder att den e-postadress du angav inte används av ett konto. Har du en annan e-postadress? Upprepa dessa steg för var och en av dina e-postadresser.
  6. Öppna e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" och välj Återställ lösenord.
  7. Ange ett nytt lösenord och välj därefter Spara lösenord.

Om du fortfarande inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord, se kan inte återställa mitt lösenord.

Så här återställer du ditt lösenord:

1. Gå till HBOMax.com och välj Logga in (uppe till höger).
  2. Välj Glömt lösenord?
  3. Ange ditt kontos e-postadress och välj därefter Skicka. Glömt ditt kontos e-post?
  4. Sök i din inkorg efter e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" från HBO Max. Detta e-postmeddelande ska komma inom ett par minuter.
    Fick du inte meddelandet?
    Det betyder att den e-postadress du angav inte används av ett konto. Har du en annan e-postadress? Upprepa dessa steg för var och en av dina e-postadresser.
  5. Öppna e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" och välj Återställ lösenord.
  6. Ange ett nytt lösenord och välj därefter Spara lösenord.

Om du fortfarande inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord, se kan inte återställa mitt lösenord.