Kan HBO Max-wachtwoord niet resetten

Als je de e-mail niet kunt vinden, zijn dit een aantal mogelijke redenen:

• Het e-mailadres is niet gekoppeld aan een account. Het e-mailadres dat je hebt ingevoerd (na het kiezen van Wachtwoord vergeten) is niet gekoppeld aan een HBO Max-account. Heb je nog een ander e-mailadres? Herhaal de stappen van Wachtwoord vergeten, maar met een van je andere e-mailadressen. Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen om je wachtwoord te resetten? Zie dan E-mailadres van mijn account vergeten.
  • E-mailadres verkeerd gespeld? Het kan zijn dat je je e-mailadres verkeerd hebt gespeld toen je je account aanmaakte. Om het emailadres van je account te zien:
    1. Open HBO Max op een apparaat waarop je al bent ingelogd.
    2. Kies een van de volgende opties:
      • Telefoon of tablet: Tik op het profielpictogram (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet), kies het pictogram Instellingen (linksboven) en kies dan Account.
      • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en kies dan Account.
      • TV-apparaten: Kies het pictogram Instellingen (linksonder) en kies dan Account.
    3. Noteer het e-mailadres van je account.
  • Heb je geen toegang tot het e-mailadres? Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je HBO Max-account hoort, neem dan contact met ons op.

Je App Store-aankopen terugzetten

Als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app, zet dan je App Store-abonnement terug.