Kan ikke tilbakestille HBO Max-passordet mitt

Når du tilbakestiller passordet ditt, bør du få en e-post med emnet "Tilbakestill passordet for HBO Max" innen et par minutter (e-posten sendes av no-reply@message.hbomax.com).

Hvis du ikke får e-posten om tilbakestilling av passordet, betyr det at e-postadressen du anga, ikke er tilknyttet en HBO Max-konto.

E-postadressen for kontoen er skrevet feil eller har ikke tilgang

Hvis du har skrevet e-postadressen feil da du opprettet kontoen din eller ikke lenger har tilgang til e-postadressen tilknyttet kontoen, kan du ta kontakt med oss på chat eller telefon.

Løsningsforslag

Hvis du ikke får en e-post om tilbakestilling av passord:

Søk i innboksen din

Hvis du ikke får en e-post om tilbakestilling av passordet:

• Søk gjennom innboksmappene dine for å se om du finner en e-post fra HBO Max (søk etter "Tilbakestill passordet for HBO Max" eller bare "HBO Max").
  • Forsikre deg om at du sjekker reklame- og søppelpostmappen.
Prøv en annen e-postadresse

Har du en annen e-postadresse som du kan ha brukt til HBO Max-kontoen din? Hvis du har det, kan du prøve disse trinnene:

1. Gå til HBOMax.com/forgot-password.
  2. Skriv inn en annen e-postadresse som tilhører deg og velg Send.
  3. Vent i et par minutter og sjekk om du finner e-posten "Tilbakestill passordet for HBO Max" fra HBO Max i innboksen din.

Hvis en konto er tilknyttet e-postadressen du oppga, får du en "Tilbakestill passordet for HBO Max"-e-post. Hvis du ikke går denne e-posten, kan du prøve trinnene for hver av e-postadressene dine.

Finn e-postadressen for kontoen din i Innstillinger

Hvis du er logget inn på en enhet, kan du gjøre dette for å finne e-postadressen for kontoen din:

1. Åpne HBO Max på en enhet du allerede er logget inn på (telefon, nettbrett, datamaskin eller TV).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og finn eller trykk på Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg så Innstillinger og finn Konto.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre) og så Konto.
  3. Merk deg e-postadressen for kontoen din.
    Hvis du ikke lenger har tilgang til denne e-postadressen, kan du ta kontakt med oss på chat eller telefon.
  4. Gå til HBOMax.com/forgot-password HBOMax.com/forgot-password, skriv inn e-postadressen din og velg Send.
  5. Vent i et par minutter og sjekk om du har fått e-posten "Tilbakestill passordet for HBO Max" i innboksen din.
Prøv å gjenopprette kjøpet

Hvis du registrerte deg via HBO Max-appen (på en Android- eller Apple-enhet eller en Samsung TV), kan du prøve å gjenopprette appbutikk-abonnementet:

1. Åpne HBO Max-appen på telefonen, nettbrettet eller TV-en du brukte til å abonnere.
  2. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøp.

Se Gjenopprett et appbutikk-abonnement for å finne ut mer.