Не можам да ја ресетирам лозинката за HBO Max

Треба да добиете е-пошта „Генерирај нова HBO Max лозинка“ неколку минути откако ќе ја ресетирате вашата лозинка (пораката се испраќа од no-reply@message.hbomax.com). Ако не ја добиете оваа е-пошта, обидете се со следново:

 • Пребарајте ги сите ваши папки за приемно сандаче за е-пошта од HBO Max (вклучувајќи ги и вашите папки Промоции и Спам). Обидете се да пребарате: Лозинка HBO Max или само HBO Max.

Ако не најдете е-пошта за ресетирање лозинка, еве неколку можни причини:

 • Е-поштата не е поврзана со сметка. Е-поштата што ја внесовте (по избирање Заборавена лозинка) не се користи за ниедна сметка на HBO Max. Дали имате друга адреса за е-пошта? Повторно обидете се со чекорите за заборавена лозинка, но со друга ваша адреса за е-пошта. Ако сè уште не добиете е-пошта за ресетирање лозинка, видете Заборавена е-пошта на сметката.
 • Погрешно внесена адреса на е-пошта? Можеби погрешно сте ја внеле адресата на вашата е-пошта кога сте ја креирале вашата сметка. За да ја видите адресата на вашата е-пошта за сметката:
  1. Отворете го HBO Max на уред на којшто сте веќе најавени.
  2. Направете едно од следниве:
   • Телефон или таблет: Допрете ја иконата Профил (на долниот раб за телефони, на левиот раб за таблети), потоа изберете ја иконата Поставки (горе лево) и потоа Сметка.
   • Компјутер: Изберете го вашиот профил (горе десно), а потоа изберете Сметка.
   • ТВ уреди: Изберете ја иконата Поставки (долу лево), а потоа изберете Сметка.
  3. Забележете ја вашата е-пошта за сметката:
 • Немате пристап до е-поштата? Ако повеќе немате пристап до адресата на е-пошта поврзана со вашата сметка на HBO Max, ве молиме контактирајте со нас за помош.

Повторно вратете го купувањето во вашата продавница за апликации

Ако сте ја започнале вашата претплата користејќи ја апликацијата HBO Max, обидете се повторно да ја вратите претплатата во вашата продавница за апликации.