Apparaten die HBO Max ondersteunen

HBO Max is beschikbaar op de volgende apparaten:

Welk apparaat gebruik je?

De volgende telefoons en tablets worden ondersteund:

Android-telefoon of -tablet:
  • De meeste Android-telefoons en -tablets met Android OS 5 of hoger

Installeren: Open de Play Store op je Android-telefoon of -tablet en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en download de app.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen of Abonneer nu.

HBO Max installeren via iets anders dan de officiële Google Play Store wordt niet ondersteund. Huawei-telefoons en tablets worden niet langer ondersteund.

iPhone, iPad en iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 12.2 of hoger

Installeren: Open de App Store op je Apple-apparaat en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en download de app.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen of Abonneer nu.

De volgende computers worden ondersteund:

• PC met Windows 7 of hoger
  • Mac met macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
  • Google Chromebook met Chrome-browserversie 95 of hoger

De volgende webbrowsers worden officieel ondersteund:

• De nieuwste versie van Chrome of Firefox
  • De nieuwste versie van Microsoft Edge voor Windows
  • Safari versie 12 of hoger

Je kunt HBO Max streamen in verschillende browsers. Gebruik een officieel ondersteunde browser voor de beste ervaring.

Je hoeft geen app te installeren. Ga in plaats daarvan naar HBOMax.com en kies Inloggen of Abonneer nu (rechtsboven).

HBO Max wordt ondersteund op de volgende televisies:

Android TV
  • Android TV met Android OS 5 of hoger

Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max om de app te installeren. Selecteer dan HBO Max en kies een van deze opties:

• Abonneren en installeren: Sluit een nieuw HBO Max-abonnement af en installeer de HBO Max-app.
  • Installeren: Installeert de HBO Max-app.

De HBO Max app wordt ondersteund op Google Play en Dolby-gecertificeerde apparaten, geïnstalleerd via de officiële Google Play Store. HBO Max installeren via iets anders dan de officiële Google Play Store wordt niet ondersteund.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen of Abonneer nu.

Apple TV
  • Apple TV 4K of Apple TV HD met de nieuwste tvOS-software

Installeren: Open de App Store op je Apple TV en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en download de app.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen of Abonneer nu.

LG TV
  • LG TV's met webOS 3.5 of hoger

Installeren: Open de LG Content Store op je LG TV en zoek naar HBO Max. Selecteer dan de HBO Max-app en kies Installeren. Als HBO Max niet beschikbaar is in de LG Content Store, wordt je LG TV mogelijk niet ondersteund.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen of Abonneer nu.

PlayStation (in bepaalde landen)
  • PlayStation 4 en PlayStation 5

Installeren:

• PlayStation 4: Ga naar de PlayStation Store en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en kies Downloaden.
  • PlayStation 5: Ga op je PlayStation 5 naar Media > Alle Apps en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en kies Downloaden.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen. Of zie Hoe schrijf ik me in? als je je moet inschrijven.

Samsung TV
  • Samsung TV-modellen uit 2016 en later

Installeren: Kies Apps op je Samsung TV en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en download de app. Als HBO Max niet beschikbaar is in de App Store van Samsung, wordt je Samsung TV mogelijk niet ondersteund.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen. Of zie Hoe schrijf ik me in? als je je moet inschrijven.

Vodafone TV (in bepaalde landen)

De HBO Max-app is beschikbaar op de volgende Vodafone TV-apparaten in Tsjechië, Hongarije, Portugal en Roemenië:

• Vodafone TV Gen 1, Gen 2 en Gen 3

Druk op de knop Home of Menu op de afstandsbediening van je Vodafone TV, ga dan naar Apps en selecteer HBO Max. Je kunt nu inloggen en beginnen met streamen. Of zie Hoe schrijf ik me in? als je je moet inschrijven.

Xbox-console (in bepaalde landen)
  • Xbox One
  • Xbox Series X|S

Om te installeren: Ga naar de Store op je Xbox-console en zoek naar HBO Max. Selecteer dan HBO Max en kies Installeren.

Inloggen of inschrijven: Open HBO Max en kies Inloggen. Of zie Hoe schrijf ik me in? als je je moet inschrijven.

Andere manieren om te streamen op je televisie

Dit zijn een aantal andere manieren om op je televisie te streamen als je geen van de bovenstaande apparaten hebt: