En voi nollata HBO Maxin salasanaani

Kun nollaat salasanasi, sinun pitäisi saada ”Palauta HBO Max -tilisi salasana” -sähköpostiviesti muutaman minuutin kuluessa (viestin lähettäjä on no-reply@message.hbomax.com).

Jos et saa salasanan nollauksen sähköpostiviestiä, antamasi sähköpostiosoite ei liity HBO Max -tiliin.

Tilin sähköpostiosoite kirjoitettu väärin tai osoite ei käytössä

Jos kirjoitit sähköpostiosoitteesi väärin tilin luodessasi tai jos et enää pääse käyttämään tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse.

Kokeiltavia asioita

Jos et saanut salasanan nollauksen sähköpostiviestiä:

Hae saapuneista viesteistäsi

Jos et saa salasanan nollauksen sähköpostiviestiä:

• Hae HBO Maxilta tullutta sähköpostiviestiä kaikista saapuneiden viestien kansioistasi (hae sanoilla ”Palauta HBO Max -tilisi salasana” tai pelkkä ”HBO Max”).
  • Muista tarkistaa tarjous- ja roskapostikansiosi.
Kokeile toista sähköpostiosoitetta

Onko sinulla toinen sähköpostiosoite, jota olet voinut käyttää HBO Max -tiliäsi varten? Kokeile siinä tapauksessa seuraavia vaiheita:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/forgot-password.
  2. Anna toinen sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä.
  3. Odota muutama minuutti ja tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä ”Palauta HBO Max -tilisi salasana” -sähköpostiviesti.

Jos antamaasi sähköpostiosoitteeseen liittyvä tili on olemassa, saat ”Palauta HBO Max -tilisi salasana” -sähköpostiviestin. Jos et saa tätä sähköpostia, kokeile näitä vaiheita jokaiselle sähköpostitilillesi.

Etsi tilisi sähköpostiosoite asetuksista

Jos olet kirjautunut sisään laitteelle, löydät tilisi sähköpostiosoitteen näin:

1. Avaa HBO Max laitteella, johon olet jo kirjautunut sisään (puhelin, tabletti, tietokone tai televisio).
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten etsi tai napauta Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tili.
    • TV-laite: Valitse Asetukset-kuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
  3. Katso, mikä tilisi sähköpostiosoite on.
    Jos et enää pääse käyttämään tätä sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse.
  4. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/forgot-password, anna tilisi sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä.
  5. Odota muutama minuutti ja tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut ”Palauta HBO Max -tilisi salasana” -sähköpostiviesti.
Kokeile ostoksen palauttamista

Jos rekisteröidyit käyttäjäksi HBO Max -sovelluksen avulla (Android-laitteella, Apple-laitteella tai Samsung-televisiolla), kokeile sovelluskaupasta tekemäsi tilauksen palauttamista:

1. Avaa HBO Max -sovellus puhelimella, tabletilla tai TV-laitteella, jolla teit tilauksen.
  2. Valitse kirjautumisnäytössä Ostoksen palauttaminen.

Katso lisätietoja kohdasta Sovelluskaupasta tehdyn tilauksen palauttaminen.