E-mailadres van mijn HBO Max-account vergeten

Als je het e-mailadres van je HBO Max-account niet weet, kun je het volgende proberen.

Vind je e-mailadres onder Instellingen

Zo vind je het e-mailadres van je account als je bent ingelogd op een apparaat:

1. Open HBO Max op een apparaat (of ga naar HBOMax.com op je computer).
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en zoek of tik op Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Account.
    • TV-apparaten: Kies het pictogram Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
  3. Noteer het e-mailadres van je account.
Reset je wachtwoord

Zo reset je je wachtwoord:

1. Ga naar HBOMax.com/forgot-password op je telefoon of computer.
  2. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden.
  3. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Deze e-mail ontvang je binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van je HBO Max-account. Heb je nog een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.
  4. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  5. Voer een nieuw wachtwoord in en kies Wachtwoord opslaan.

Heb je nog geen e-mail ontvangen? Zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

Zoek in je inbox
  • Zoek in de inbox van elk e-mailadres dat je hebt naar een e-mail van of over HBO Max (zoek naar HBO Max of HBO). Heb je een e-mail van HBO gevonden? Log dan in met het e-mailadres waarnaar de e-mail is gestuurd (of voer dat e-mailadres in bij het resetten van je wachtwoord).
  • Zoek in alle e-mailmappen (inclusief de map met ongewenste e-mails).

Typefout in het e-mailadres van je account of geen toegang meer

Als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat bij je account hoort of je e-mailadres verkeerd hebt gespeld toen je je account aanmaakte, neem dan contact met ons op.