Miksi minulla on useita veloituksia joka kuukausi?

Jos sinulla on useita veloituksia joka kuukausi, sinulla saattaa olla monta tiliä (joilla jokaisella on aktiivinen tilaus).

Löydät tilit seuraavasti...

Näet, onko sinulla useampi kuin tili, toimimalla seuraavasti:

1. Avaa HBO Max jokaisella käyttämälläsi laitteella (puhelin, tabletti, televisio, tietokone).
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten etsi tai napauta Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tili.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
  3. Katso, mikä tilisi sähköpostiosoite on.

Oletko kirjautunut sisään useilla sähköpostiosoitteilla?

Jos löydät useamman kuin yhden sähköpostiosoitteen, sinulla on useita HBO Max -tilejä. Voit korjata tämän, kun siirryt kunkin tilin kohtaan Tilaus ja katsot, kuka laskuttajasi on (katso kohtaa Kuka minua laskuttaa?).

Kun tiedät laskuttajasi, voit päättää, minkä tilauksen haluat peruuttaa (katso kohtaa Kuinka peruutan tilaukseni?).

Löydätkö vain yhden tilin?

Jos olet kirjautunut sisään samalle tilille kaikilla laitteilla ja sinulla on useita veloituksia joka kuukausi, ota meihin yhteyttä. Kun otat meihin yhteyttä, pidä seuraavat tiedot käsillä:

• HBO Maxin sähköpostiosoitteesi
  • Tiedot luottokortin tai PayPal-tilin veloituksista