Hvorfor ser jeg flere belastninger hver måned?

Hvis du ser flere belastninger hver måned, kan det hende at du har flere kontoer (med hvert sitt aktive abonnement).

Slik finner du flere kontoer...

Gjør dette for å se om du har mer enn én konto:

1. Åpne HBO Max på hver enhet du bruker (telefon, nettbrett, TV, datamaskin).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og finn eller trykk på Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Konto.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
  3. Merk e-postadressen for kontoen din.

Er du logget på med flere e-postadresser?

Hvis du finner mer enn én e-postadresse, har du flere HBO Max-kontoer. Hvis du vil løse dette, må du gå til Abonnement på hver konto for å finne ut hvem som belaster deg (se Hvem belaster meg?).

Når du vet hvem som belaster deg, kan du bestemme hvilket abonnement du vil avslutte (se Hvordan avslutter jeg abonnementet?).

Finner du ikke mer enn én konto?

Hvis du er logget inn med den samme kontoen på alle enheter og likevel ser flere belastninger hver måned, må du ta kontakt med oss. Husk å ha følgende informasjon for hånden når du tar kontakt

• E-postadressen din for HBO Max
  • Informasjon om belastningene på kredittkortet eller PayPal-kontoen din