Varför ser jag flera debiteringar varje månad?

Om du ser flera debiteringar varje månad kan det hända att du har flera konton (vart och ett med ett aktivt abonnemang).

För att hitta flera konton...

Gör följande för att se om du har mer än ett konto:

1. Öppna HBO Max på varje enhet du använder (telefon, surfplatta, TV, dator).
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och leta sedan upp eller tryck på Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och leta upp Konto.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
  3. Notera ditt kontos e-postadress.

Är du inloggad med flera e-postadresser?

Om du hittar mer än en e-postadress har du flera HBO Max-konton. För att åtgärda detta går du till Abonnemang för varje konto och tar reda på vem som fakturerar dig (se Vem fakturerar mig?).

När du vet vem som fakturerar dig kan du bestämma vilket abonnemang du vill avbryta (se Hur avbryter jag?).

Hittar du inte mer än ett konto?

Om du är inloggad med samma konto på alla enheter och ser flera debiteringar varje månad, kontakta oss. Se till att ha följande information nära till hands när du kontaktar oss:

• Din HBO Max e-postadress
  • Information om debiteringar på ditt kreditkort eller PayPal-konto