Hitta och spela titlar på andra språk

Vissa HBO Max-serier och filmer är tillgängliga på mer än ett språk. Som standard spelas serier och filmer upp automatiskt med det ursprungliga ljudspårets undertexter som matchar ditt visningsspråk.

Internationella och lokala produktioner

Serier och filmer från hela världen är tillgängliga i genren Internationella (öppna Bläddra-menyn och välj Internationella). För att se serier och filmer från din region öppnar du Bläddra-menyn och väljer Lokala produktioner.

Så här använder HBO Max ditt visningsspråk när du spelar upp en serie eller film:

• Serier och filmer på HBO Max spelas automatiskt upp med det ursprungliga ljudspåret och undertexter som matchar ditt visningsspråk.

Byt språk för ljud eller undertext

De flesta serier och filmer har flera språk för ljud- och undertext tillgängliga. För att se vilka språk som är tillgängliga börjar du titta på något och väljer sedan knappen Ljud och undertexter (pratbubbla) i videospelaren. Här kan du välja språk för ljud och undertext. För mer information, se Undertexter, textning och alternativt ljud.

Ändring av undertextspråk och ljudspår kommer snart till PlayStation-konsoler.