Tillgänglighetsfunktioner på HBO Max

Du kan använda tillgänglighetsfunktioner för att navigera i HBO Max-appen och titta på serier och filmer på HBO Max. HBO Max stöder följande funktioner:

Textning

De flesta serier och filmer på HBO Max kan ses med engelsk textning. När textning är aktiverad visas ljud som text på skärmen (tal och ljud transkriberas till text).

Under uppspelning kan du aktivera eller inaktivera textning genom att välja Ljud och undertext-knappen (pratbubbla). För mer information, se Undertexter, textning och alternativt ljud.

Skärmläsare

Du kan använda skärmläsare för att hitta och spela upp titlar på HBO Max. Följande skärmläsare stöds av HBO Max.

Mobilenheter

HBO Max stöder följande skärmläsare:

Dator

HBO Max stöder följande skärmläsare:

TV

HBO Max har lite stöd för följande skärmläsare:

Vi arbetar på att förbättra skärmläsarupplevelsen på alla TV-enheter som stöds.

Kontroller för uppspelning på tangentbord

Du kan använda ditt tangentbord till att styra uppspelningen på en dator. Gör så här:

1. Börja titta på en serie eller film på en dator, tryck på mellanslagstangenten eller p för att öppna uppspelningsmenyn.
  2. Tryck på Tab tför att flytta mellan objekt.
  3. Tryck på Enter för att välja det valda objektet.

Siri-diktering

Du kan använda tal-till-text för att söka efter serier eller filmer på din Apple TV.

1. Öppna HBO Max på din Apple TV och välj Sök-ikonen.
  2. Tryck och håll ned mikrofonen på fjärrkontrollen.
  3. Tala in din sökterm i fjärrkontrollen.

Du kan söka på HBO Max efter titel, genre, skådespelare med mera. För en lista över sätt att söka på HBO Max, se Bläddra och söka på HBO Max.