Ladda ner serier och filmer

Du kan ladda ner program och filmer på din telefon eller surfplatta och titta på dem senare när du är offline.

Hur laddar jag ner en serie eller film?

Om du vill ladda ner något behöver du:

Så här laddar du ner:

1. Öppna HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta.
  2. Se till att du är inloggad och ansluten till ett WiFi-nätverk. Som standard är nedladdningen begränsad till WiFi. För att ändra detta, se Ladda ner över ett mobilnät.
  3. Välj ett avsnitt eller en film som du vill ladda ner. De flesta serier och filmer kan laddas ner.
  4. Tryck på ikonen Ladda ner (pilen pekar nedåt).
  5. Cirkeln visar nedladdningsförloppet. Du kan trycka på den här ikonen för att pausa och återuppta nedladdningen. För att se nedladdningsförloppet kan du också trycka på profilikonen och sedan Nedladdningar.

Ditt konto kan ha upp till 30 nedladdningar samtidigt (utgångna artiklar räknas inte). Detta gäller alla profiler och enheter.

När du börjar titta på en nedladdning har du 48 timmar på dig att se klart innan tiden löper ut. När tiden har löpt ut kan du förnya eller radera nedladdningen.

• Ljud och undertexter. Du kan välja ditt språk för ljud och undertexter när du börjar titta. För vissa serier och filmer kan du behöva välja språk innan du laddar ned.
  • Kopior. Ditt konto kan ha upp till 5 kopior av samma serie eller film (på alla profiler och enheter).
  • Lagring av SD-kort. Titlar som du laddar ner lagras på enhetens interna lagring (nedladdningar kan inte sparas på ett SD-kort).
Var är mina nedladdningar?

För att visa dina nedladdningar:

• Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och tryck sedan på Nedladdningar (du måste vara inloggad för att kunna se/spela dina nedladdningar).

Så här tittar du på en nedladdning:

• Tryck på profilikonen, tryck på Nedladdningar och tryck sedan på ikonen Spela (triangel) på en av dina nedladdningar.

Du kan spela upp serier och filmer som du laddat ner när du reser till andra länder. För mer information, se Streama HBO Max när du reser.

• Hur många? Ditt konto kan ha totalt 30 nedladdningar (på alla profiler och enheter). När ditt konto har 30 nedladdningar måste du ta bort nedladdningar på en enhet innan du kan ladda ner något. För att se vilka mobila enheter som använt ditt konto går du till din profil och väljer Hantera enheter.
  • Utgång. Oövervakade nedladdningar går ut efter 30 dagar eller 48 timmar efter att du har börjat titta (eller när serien eller filmen lämnar HBO Max-tjänsten). När den har gått ut kan du förnya eller radera en nedladdning.
  • Låsikon. När du går till Nedladdningar ser du alla nedladdningar på din enhet oavsett vilken profil som startade nedladdningen. Barnprofiler kan inte titta på nedladdningar som är begränsade med föräldrakontroller (dessa nedladdningar visas med en låsikon).
Kan du inte spela upp en nedladdning?

Om du har problem med att spela upp en nedladdning provar du följande:

1. När du är ansluten till internet trycker du på profilikonen för att säkerställa att du är inloggad.
  2. Stäng HBO Max-appen.
  3. Aktivera flygplansläge eller stäng av WiFi på din telefon eller surfplatta.
  4. Öppna HBO Max. Du kommer att komma till nedladdningssidan.
  5. Tryck på Spela-ikonen (triangel) på en av dina nedladdningar.
Kan jag ändra nedladdningskvaliteten?

Som standard laddas program och filmer ned med högsta kvalitet för din enhet.

Så här ändrar du din nedladdningskvalitet:

1. Tryck på profilikonen och sedan på ikonen Inställningar (övre vänstra).
  2. Tryck på Videoalternativ.
  3. Tryck på Nedladdningskvalitet och välj sedan:
    • Högsta kvalitet: Ladda ner högsta kvalitet (större filer, tar mer tid att ladda ner).
    • Snabbaste nedladdningen: Ladda ner en lägre kvalitet (mindre filer, tar mindre tid att ladda ner).

Inställningen Nedladdningskvalitet gäller alla profiler på din telefon eller surfplatta. Den högsta nedladdningskvaliteten är 1080p.

Hur förnyar jag en nedladdning?

När en nedladdning går ut måste du förnya den innan du kan titta på den.

Så här förnyar du en nedladdning:

1. Tryck på profilikonen och tryck sedan på Nedladdningar.
  2. Tryck på ! bredvid nedladdningar som gått ut och tryck sedan på Förnya (en internetuppkoppling behövs för att förnya en nedladdning).

Varför gick min nedladdning ut?

• Oövervakade nedladdningar går ut 30 dagar efter nedladdning (eller när serien eller filmen lämnar HBO Max -tjänsten). Om du vill få reda på när dina nedladdningar går ut går du till din Nedladdningslista.
  • När du börjar titta på en nedladdning har du 48 timmar på dig att se klart innan tiden löper ut.
  • Du kan förnya en nedladdning flera gånger. Nedladdningar som inte längre är tillgängliga på HBO Max -tjänsten upphör automatiskt och kan inte förnyas.
Hur tar jag bort nedladdningar?

Så här tar du bort en nedladdning:

1. Tryck på profilikonen och tryck sedan på Nedladdningar.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck på X bredvid en nedladdning för att radera den. Om du vill radera alla dina nedladdningar, trycker du på Rensa alla.
  4. När du är klar med redigeringen trycker du på Klar.