Vilka enheter fungerar med HBO Max?

Följande enheter stöds av HBO Max.

Android-telefon eller surfplatta
  • Android-telefoner och surfplattor (med Android OS 5 eller senare)

Installera: Öppna Play Store-appen på din Android-telefon eller surfplatta och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner.

Installation av HBO Max från något annat ställe än den officiella appbutiken Google Play stöds inte. Huawei-telefoner och surfplattor stöds inte längre.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

iPhone, iPad, och iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad och iPod Touch (med iOS 12.2 eller senare)

Installera: Öppna App Store på din Apple-enhet och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Installation av HBO Max från något annat ställe än den officiella appbutiken Google Play stöds inte.

Följande datorer stöds:

• PC med Windows 7 eller senare
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller senare
  • Google Chromebooks med webbläsaren Chrome av version 95 eller senare

Följande webbläsare stöds officiellt:

• Den senaste versionen av Chrome eller Firefox
  • Den senaste versionen av Microsoft Edge för Windows
  • Safari version 12 eller senare

Du kan streama HBO Max på flera olika webbläsare: Använd en webbläsare med officiellt stöd för att få bästa möjliga upplevelse.

För att streama på din dator, gå till HBOMax.com och välj logga in (övre högra hörnet). Eller, om du behöver registrera dig, välj skapa konto.

Följande TV-apparater stöds:

Android TV
  • Android TV med Android OS 5 eller senare
    Detta inkluderar de flesta Sony Android TV-apparater (2015 års modeller och senare) och Chromecast med Google TV.

Installera: Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och ett av dessa alternativ:

• Skapa konto och installera: Startar ett nytt HBO Max-abonnemang och installerar HBO Max-appen.
  • Installera: Installera HBO Max-appen.

HBO Max-appen stöds av Google Play och Dolby-certifierade enheter när den har installerats via den officiella Google Play-butiken. Installation av HBO Max från något annat ställe än den officiella appbutiken Google Play stöds inte.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med den senaste tvOS-programvaran

Osäker på vilken modell du har? Se Apple TV-modeller. Om du har en Apple TV (andra eller tredje generationen), se Andra sätt att streama på din TV.

Installera: Öppna App Store på din Apple-TV och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via App Store.

LG Smart TV
  • LG Smart TV med webOS 3.5 eller senare

Installera: Öppna LG Content Store på din LG TV och sök efter HBO Max. Därefter väljer du HBO Max-appen och Installera. Om HBO Max inte finns i LG Content Store kanske din LG TV inte stöds.

Ladda ner HBO Max-appen på din LG Smart TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

PlayStation
  • PlayStation 4 och PlayStation 5

Installera:

• PlayStation 4: Gå till PlayStation Store och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och sedan Ladda ner.
  • PlayStation 5: På din PlayStation 5, gå till Media > Alla Appar och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och sedan Ladda ner.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Samsung TV
  • Samsung TV (2016 modeller och senare)

Installera: Välj Appar på din Samsung TV och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och Installera. Om HBO Max inte finns i Samsung-appbutiken kanske din Samsung TV inte stöds.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och välj Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Vodafone TV (endast Spanien)
  • Gen 1 och Gen 3
  • TiVo

Tryck på knappen Hem eller Meny på din Vodafone TV:s fjärrkontroll och gå till Appar och välj HBO Max. Nu kan du logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Xbox One
  • Xbox One och Xbox Series X|S

Installera: Gå till butiken på din Xbox-konsol och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och Installera.

Logga in eller registrera dig: Öppna HBO Max och Logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Andra sätt att streama på din TV

Här är några andra sätt att streama på din TV om du inte har någon av de enheter som anges ovan: