Vilka enheter fungerar med HBO Max?

Följande enheter stöds av HBO Max.

Välj en enhetstyp

Följande telefoner och surfplattor stöds:

• Apple iPhone, iPad och iPod Touch (med iOS 12.2 eller senare)
  • Android-telefoner och surfplattor (med Android OS 5 eller senare)

Ladda ner HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Följande datorer och webbläsare stöds:

• PC med Windows 7 eller senare
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller senare
  • Google Chromebooks med webbläsaren Chrome av version 95 eller senare

Följande webbläsare stöds:

• Den senaste versionen av Chrome eller Firefox
  • Den senaste versionen av Microsoft Edge för Windows
  • Safari version 12 eller senare

För att streama på din dator, gå till HBOMax.com och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Följande TV-apparater stöds:

Android TV
  • Android TV med Android OS 5 eller senare

Ladda ner HBO Max-appen på din Android TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med den senaste tvOS-programvaran

Osäker på vilken modell du har? Se Apple TV-modeller. Om du har en Apple TV (andra eller tredje generationen), se Andra sätt att streama på din TV.

Ladda ner HBO Max-appen på din Apple TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

LG Smart TV
  • LG Smart TV med webOS 3.5 eller senare

För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store och sök efter HBO Max. Välj därefter Enhetskompatibilitet och logga in med din LG användar-ID för att se om din TV är kompatibel.

Ladda ner HBO Max-appen på din LG Smart TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

PlayStation 4 och PlayStation 5

Ladda ner HBO Max-appen på din PlayStation-konsol och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Samsung TV (2016-modeller och senare)

Öppna Samsung Smart Hub på din Samsung TV, välj Appar, och söker därefter HBO Max. Om HBO Max inte finns i Samsung appbutik, kanske din Samsung TV inte stöds.

Xbox One och Xbox Series X|S

Ladda ner HBO Max-appen på din Xbox-konsol och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Andra sätt att streama på din TV

Här är några andra sätt att streama på din TV om du inte har någon av de enheter som anges ovan: