"Noe gikk galt"-beskjed eller feilkode

Hvis du får en "Noe gikk galt"-melding eller en HBO Max feilkode, kan du prøve dette:

Løsningsforslag

Det kan hende at du må prøve mer enn én av disse løsningene for å løse problemet.

Start HBO Max på nytt
  • Telefon, nettbrett eller TV: Tving lukking av HBO Max og åpne appen på nytt og forsøk å strømme.
  • Datamaskin: Lukk og åpne nettleseren på nytt, og gå så tilbake til HBOMax.com og prøv å strømme.
Spill av en annen serie eller film

Prøv å strømme en annen serie eller film for å se om problemet oppstår med alle serier og filmer, eller om det er begrenset til en bestemt serie eller film. Hvis feilen bare oppstår når du spiller av en bestemt serie eller film, kan du ta kontakt med oss for å gi oss beskjed.

Oppdater HBO Max

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, kan du laste den ned og prøve å strømme på nytt.

Datamaskin: Prøv å utføre en hard oppdatering av HBOMax.cm (dette er ikke det samme som å bruke Last inn på nytt-knappen i nettleseren. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter "hard oppdatering og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "hard oppdatering Chrome").

Logg ut og start enheten på nytt
  1. Logg av HBO Max. Se Hvordan logger jeg ut? for å få hjelp
  2. Slå av enheten din.
  3. Vent i 10 sekunder før du slår den på igjen.
  4. Åpne HBO Max og logg inn, og forsøk så å strømme på nytt.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme HBO Max på en annen støttet enhet. Dette hjelper til med å fastslå om problemet bare oppstår på en bestemt enhet.

Datamaskin: Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

Prøv å feilsøke enheten

Velg enheten du vil bruke og prøv feilsøkingstrinnene:

Start nettverksenhetene dine på nytt
  1. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet ditt og vent til det er koblet til Internett (omtrent ett minutt).
  4. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  5. Åpne HBO Max og prøv å strømme igjen.