Bekreft e-postadressen for kontoen din

Vi vil forsikre oss om at e-postadressen for kontoen din stemmer. Da mottar du viktige e-poster om kontoen din – som e-posten vi sender deg hvis du har glemt og vil tilbakestille passordet ditt.

Slik bekrefter du e-postadressen for kontoen din:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Åpne HBO Max, trykk på profilen din (øverst til høyre) og så Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre).
    • Datamaskin: Logg inn på HBOMax.com og velg profilen din (øverst til høyre), og deretter Innstillinger.
  2. Velg Konto (Konto er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Velg Verifiser e-postadressen din (dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis e-postadressen for kontoen din ikke må bekreftes).
  4. Sjekk innboksen din. Du mottar en e-post fra HBO Max (emnelinjen er: Vennligst bekreft e-posten din). Denne e-posten bør leveres innen 15 minutter. Merk e-postadressen for kontoen din på "Sjekk e-posten din"-skjermen. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen tilknyttet HBO Max-kontoen din, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.
  5. Åpne denne e-posten og velg Bekreft e-post. Du bør så se en "Du er klar"-side.

Fikk du ingen e-postbekreftelse?

Hvis du følger trinnene over og ikke mottar "Bekreft e-postadressen for kontoen din"-e-posten, kan du:

• Søke gjennom innboksmappene dine for å se om du finner en e-post fra HBO Max (inkludert reklame- og søppelpostmappen).
  • Prøv bekreftelsestrinnene på nytt (øverst på denne siden).
  • Kontroller e-postadressen som vises på Konto-skjermen. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen tilknyttet HBO Max-kontoen din, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp. Se Endre e-post eller passord for mer informasjon.

Melding om utløpt e-postbekreftelse

Hvis du får meldingen "e-postbekreftelsen er utløpt", kan du prøve bekreftelsestrinnene på nytt. Koblingen i e-posten "Vennligst bekreft e-posten din" utløper innen 7 dager.