Vahvista tilisi sähköpostiosoite

Haluamme varmistaa, että tilisi sähköpostiosoite on oikein. Näin saat tiliäsi koskevia tärkeitä sähköpostiviestejä – kuten sähköpostiviestin, jonka lähetämme, jos unohdat salasanasi ja se on nollattava.

Tässä ohjeet tilisi sähköpostiosoitteen vahvistamiseen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Avaa HBO Max, napauta profiilikuvaketta (kirjaudu sisään tarvittaessa) ja napauta sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
    • Tietokone: Kirjaudu sisään osoitteessa HBOMax.com ja valitse sitten profiilikuvakkeesi (oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Tili (Tili on käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  3. Valitse Vahvista sähköpostitilisi (tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos tilisi sähköpostia ei tarvitse vahvistaa).
  4. Tarkista saapuneiden viestien kansiostasi, onko HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti tullut (aiherivi: Vahvista sähköpostiosoitteesi). Tämän sähköpostin pitäisi saapua 15 minuutin sisällä. Katso "Tarkista sähköpostisi" -näytöstä, mikä tilisi sähköpostiosoite on. Jos et voi käyttää HBO Max -tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta, saat ohjeita ottamalla meihin yhteyttä.
  5. Avaa tämä sähköpostiviesti ja valitse Vahvista sähköposti. Sinun pitäisi sitten nähdä "Kaikki määritykset tehty" -sivu.

Etkö saanut vahvistussähköpostia?

Jos noudatat yllä olevia ohjeita etkä saa "Vahvista sähköpostitilisi" -sähköpostiviestiä, toimi näin:

• Hae HBO Maxin lähettämää sähköpostiviestiä kaikista saapuneiden viestien kansioistasi (myös tarjous- ja roskapostikansioista).
  • Kokeile vahvistusvaiheita uudelleen (tämän sivun yläosassa).
  • Tarkista sähköpostiosoite, joka näkyy Tili-näytössä. Jos et voi käyttää HBO Max -tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta, saat ohjeita ottamalla meihin yhteyttä. Saat lisätietoja kohdasta Vaihda sähköpostiosoitteesi tai salasanasi.

Vahvistussähköposti vanhentunut -viesti

Jos saat "Vahvistussähköposti vanhentunut" -viestin, kokeile vahvistusvaiheita uudelleen (tämän sivun yläosassa). "Vahvista sähköpostiosoitteesi" -sähköpostiviestiviestissä oleva linkki vanhenee 7 päivän kuluttua.