Estä toista ihmistä käyttämästä tiliäsi

Jos epäilet, että joku saattaa päästä käyttämään HBO Max -tiliäsi ilman lupaasi, vaihda salasanasi ja kirjaudu ulos kaikilta laitteilta.

Vaihe 1: Vaihda HBO Maxin salasanasi

Tässä ohjeet salasanasi vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max -sovellus puhelimella tai tabletilla tai siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään tilillesi (tarvittaessa).
  3. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta).
  4. Valitse Tili (jos Tili ei ole käytettävissä, vaihda Aikuisen profiiliin).
  5. Valitse muokkauskuvake salasanakentän vierestä.
  6. Lähetämme sinulle vahvistuskoodin sisältävän sähköpostiviestin muutaman minuutin sisällä (tilisi sähköpostiosoite näkyy Tarkista sähköpostisi saapuneiden viestien kansio -näytössä). Sähköpostiviestin aiherivinä on "Tässä kertakäyttöinen koodisi"
  7. Avaa "Tässä kertakäyttöinen koodisi" -sähköpostiviesti ja etsi 6-numeroinen koodi.
  8. Palaa takaisin HBO Maxiin, anna 6-numeroinen vahvistuskoodi ja valitse Jatka.
    Huomaa  Jos koodi vanhenee, valitse Hanki uusi koodi ja kokeile näitä vaiheita uudelleen.
  9. Vaihda salasanasi ja valitse Tallenna.
    Jos tarvitset apua, katso kohtaa Ongelmia kertakäyttöisen koodin käytössä.

Vaihe 2: Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta

Kirjaudu seuraavaksi ulos kaikilta laitteilta. Tässä ohjeet:

1. Tee yksi seuraavista:
    • PPuhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta).
  2. Valitse Hallinnoi laitteita.
  3. Valitse Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta.

Olet kirjautunut ulos ja palannut aloitusnäyttöön. Kirjaudu nyt takaisin sisään käyttämällä uutta salasanaasi vaiheesta 1.

Tilisi uloskirjaaminen kaikilta laitteilta voi kestää jopa 4 tuntia. Jos joku kotitaloutesi jäsenistä suoratoistaa ohjelmaa tai elokuvaa, häntä ei kirjata ulos HBO Maxista ennen ohjelman tai elokuvan päättymistä.