Estä toista ihmistä käyttämästä tiliäsi

Jos epäilet, että joku saattaa päästä käyttämään HBO Max -tiliäsi ilman lupaasi, vaihda salasanasi ja kirjaudu ulos kaikilta laitteilta.

Etkö pääse käyttämään tilisi sähköpostiosoitetta?
Jotta voit vaihtaa salasanasi, sinun on päästävä käyttämään tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta. Jos et pääse käyttämään tätä sähköpostiosoitetta, saat ohjeita ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Vaihe 1: Vaihda salasanasi

Tässä ohjeet salasanasi vaihtamiseen:

  1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten asetuskuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma).
    • Tietokone: Kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com, valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja valitse sitten Asetukset. Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
    • TV-laite: Et voi vaihtaa salasanaasi televisiolla.
  2. Valitse Tili (Tili on käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  3. Valitse muokkauskuvake (paperi ja kynä) sen kentän vierestä, jota haluat muuttaa. Lähetämme sinulle vahvistuskoodin sisältävän sähköpostiviestin tilisi sähköpostiosoitteeseen (siihen, joka näkyy Tarkista sähköpostisi saapuneiden viestien kansio -näytössä). Sähköpostiviestin aiherivinä on ”Tässä kertakäyttöinen koodisi”.
  4. Pidä HBO Max auki tarkistaessasi sähköpostisi.
  5. Avaa ”Tässä kertakäyttöinen koodisi” -sähköpostiviesti ja etsi 6-merkkinen koodi. Etkö saanut sähköpostia?
  6. Palaa takaisin HBO Maxiin, anna 6-merkkinen vahvistuskoodi ja valitse Jatka.
    Vanhentunut tai virheellinen koodi
    Jos koodi vanhenee tai saat virheilmoituksen, valitse Hanki uusi koodi ja kokeile näitä vaiheita uudelleen. Saatko edelleen virheilmoituksen? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.
  7. Vaihda salasanasi ja valitse Tallenna.

Vaihe 2: Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta

Kirjaudu seuraavaksi ulos kaikilta laitteilta. Tässä ohjeet:

  1. Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten asetuskuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma).
  2. Napauta tai vieritä kohtaan Laitteet. Napauta Hallinnoi laitteita (jos käytettävissä).
    (Laitteita voi hallinnoida vain Aikuisten profiileilla.)
  3. Napauta Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta.
  1. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse Asetukset ja vieritä sitten alaspäin kohtaan Laitteet.
  2. Valitse Hallinnoi laitteita.
  3. Valitse Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta.

Olet kirjautunut ulos ja palannut aloitusnäyttöön. Kirjaudu nyt takaisin sisään käyttämällä uutta salasanaasi vaiheesta 1.

Tilisi uloskirjaaminen kaikilta laitteilta voi kestää jopa 4 tuntia. Jos joku kotitaloutesi jäsenistä suoratoistaa ohjelmaa tai elokuvaa, häntä ei kirjata ulos HBO Maxista ennen ohjelman tai elokuvan päättymistä.