Verifieer het e-mailadres van je HBO Max-account

We willen er zeker van zijn dat het e-mailadres van je account juist is. Zo ontvang je belangrijke e-mails over je account, zoals de e-mail die we sturen als je je wachtwoord bent vergeten en het wilt resetten.

Zo verifieer je het e-mailadres van je account:

1. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Open HBO Max, tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven).
    • Computer: Log in op HBOMax.com, kies je profiel (rechtsboven) en dan Instellingen.
  2. Kies Account (Account is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Kies Verifieer je e-mailadres (deze optie is niet beschikbaar als het e-mailadres van je account niet geverifieerd hoeft te worden).
  4. Kijk in je inbox voor een e-mail van HBO Max (de onderwerpregel is: Verifieer je e-mailadres). Je ontvangt deze e-mail binnen 15 minuten. Noteer het e-mailadres dat je ziet op het scherm met de tekst 'Zie je mailbox'. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je HBO Max-account hoort, neem dan contact met ons op.
  5. Open deze e-mail en kies E-mail bevestigen. Dan verschijnt er een pagina met de tekst 'Verificatie voltooid'.

Heb je geen verificatiemail ontvangen?

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en geen e-mail hebt ontvangen, doe dan het volgende:

• Zoek in alle e-mailmappen naar een e-mail van HBO Max (inclusief de map met ongewenste e-mails).
  • Volg de verificatiestappen opnieuw (bovenaan deze pagina).
  • Controleer het e-mailadres dat je ziet op het scherm Account. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je HBO Max-account hoort, neem dan contact met ons op. Zie Je e-mail of wachtwoord wijzigen voor meer informatie.

Melding over verlopen verificatiemail

Als je de melding 'Verificatiemail verlopen' krijgt, volg dan de verificatiestappen opnieuw (bovenaan deze pagina). De link in de e-mail 'Verifieer je e-mailadres' is 7 dagen geldig.