Verifiera ditt kontos e-postadress

Vi vill säkerställa att ditt kontos e-postadress är korrekt. På så sätt får du viktiga e-postmeddelanden om ditt konto, t.ex. e-postmeddelandet som vi skickar om du skulle glömma ditt lösenord och behöver återställa det.

Så här verifierar du ditt kontos e-postadress:

  1. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Öppna HBO Max, tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (tannhjul, øverst til høyre).
    • Dator: Logga in på HBOMax.com välj din profil (uppe till höger) och välj sedan Inställningar.
  2. Välj Konto (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  3. Välj Verifiera din e-postadress (det här alternativet är inte tillgängligt om e-postkontot inte behöver verifieras).
  4. Kontrollera din inkorg efter ett e-postmeddelande från HBO Max (ämnesraden är: Vänligen bekräfta din e-postadress). Detta e-postmeddelande ska komma inom 15 minuter. Notera ditt kontos e-postadress på skärmen "Kontrollera din e-post". Om du inte har åtkomst till e-posten som är kopplad till ditt HBO Max-konto, kontakta oss för hjälp.
  5. Öppna det här e-postmeddelandet och välj Verifiera e-post. Därefter bör du se en "Du är klar"-side.

Fick du inte ett verifieringsmeddelande?

Om du följer stegen ovan och inte får e-postmeddelandet "Verifiera ditt e-postkonto" så gör du så här:

  • Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive mappen Kampanjer och Skräppost).
  • Prova verifieringsstegen igen (högst upp på denna sida).
  • Kontrollera e-postadressen som visas på kontoskärmen. Om du inte har åtkomst till e-posten som är kopplad till ditt HBO Max-konto, kontakta oss för hjälp. För mer information, se Ändra din e-postadress eller lösenord.

Verifieringsmeddelandet har gått ut

Om du får ett meddelande om att verifieringsmeddelandet gått ut så kan du försöka med verifieringsstegen igen (högst upp på denna sida). Länken i e-postmeddelandet "Vänligen bekräfta din e-postadress" går ut om 7 dagar.