Stoppe noen i å bruke kontoen din

Hvis du mistenker at noen har tilgang til HBO Max-kontoen din uten din tillatelse, må du endre passordet ditt og logge ut på alle enheter.

Trinn 1: Endre passord for HBO Max

Slik endrer du passordet ditt:

1. Åpne HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller gå til HBOMax.com på datamaskinen din.
  2. Logg inn på kontoen din (om nødvendig).
  3. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett) og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
    • Datamaskin: Velg profilikonet (øverst til høyre).
  4. Velg Konto (bytt til en voksenprofil hvis Konto ikke er tilgjengelig).
  5. Velg Rediger-ikonet ved siden av passordfeltet.
  6. Vi sender deg en e-post med en bekreftelseskode i løpet av et par minutter (e-postadressen for kontoen din vises på Sjekk innboksen din-skjermen). E-postens emnelinje er «Her er engangskoden din».
  7. Åpne e-posten «Her er engangskoden din» og finn koden på 6 siffer.
  8. Gå tilbake to HBO Max, skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden og velg Fortsett.
    Merk:  Hvis koden utløper, velger du Få en ny kode og prøver disse trinnene på nytt.
  9. Endre passordet ditt og velg Lagre.
    Hvis du trenger hjelp, kan du se Problemer med engangskode.

Trinn 2: Logg ut på alle enheter

Logg så ut på alle enheter. Slik går du frem:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett) og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
    • Datamaskin: Velg profilikonet (øverst til høyre).
  2. Velg Administrere enheter.
  3. Velg Logg ut på alle enheter.

Du logges ut og sendes tilbake til startskjermen. Nå kan du logge inn igjen med det nye passordet ditt fra trinn 1.

De kan ta opptil 4 timer å logge ut på alle enheter. Hvis noen i husholdningen din strømmer en serie eller film, vil de ikke logges ut av HBO Max før serien eller filmen er ferdig.