Stoppe noen i å bruke kontoen din

Hvis du mistenker at noen har tilgang til HBO Max-kontoen din uten din tillatelse, må du endre passordet ditt og logge ut på alle enheter.

Har du ikke tilgang til e-postadressen for kontoen?
For å endre passord trenger du tilgang til e-postadressen knyttet til kontoen din. Hvis du ikke har tilgang til denne e-posten, kan du ta kontakt med oss på telefon eller chat for hjelp.

Trinn 1: Endre passordet ditt

Slik endrer du passordet ditt:

  1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre) og deretter Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre).
    • Datamaskin: Logg inn på HBOMax.com, og velg profilen din (øverst til høyre), og deretter Innstillinger. Trenger du hjelp til å logge inn?
    • TV: Du kan ikke endre passordet ditt på en TV.
  2. Velg Konto (Konto er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Velg Rediger-ikonet (papir og blyant) ved siden av feltet du vil endre. Vi sender deg en e-post med en bekreftelseskode (e-postadressen som vises på Sjekk innboksen din-skjermen). E-postens emnelinje er "Her er engangskoden din".
  4. Sørg for at du har åpnet HBO Max mens du sjekker e-posten.
  5. Åpne e-posten "Her er engangskoden din" for å finne koden på seks tegn. Fikk du ikke e-posten?
  6. Gå tilbake to HBO Max, skriv inn bekreftelseskoden på seks tegn og velg Fortsett.
    Utløpt eller ugyldig kode
    Hvis koden utløper eller du får en feilmelding, velger du Få en ny kode og prøver disse trinnene på nytt. Får du fremdeles en feilmelding? Ta kontakt med oss på telefon eller chat.
  7. Endre passordet ditt, og velg Lagre.

Trinn 2: Logg ut på alle enheter

Logg så ut på alle enheter. Slik går du frem:

  1. Trykk på profilen din (øverst til høyre) og deretter Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre).
  2. Trykk på eller bla til Enheter. Trykk på Administrer enheter (hvis tilgjengelig).
    (Bare voksenprofiler kan administrere enheter.)
  3. Trykk på Logg ut på alle enheter.
  1. Velg profilen din (øverst til høyre), velg Innstillinger og bla ned til Enheter.
  2. Velg Administrer enheter.
  3. Velg Logg ut på alle enheter.

Du logges ut og sendes tilbake til startskjermen. Nå kan du logge inn igjen med det nye passordet ditt fra trinn 1.

De kan ta opptil 4 timer å logge ut på alle enheter. Hvis noen i husholdningen din strømmer en serie eller film, vil de ikke logges ut av HBO Max før serien eller filmen er ferdig.