Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen

Jos rekisteröidyit käyttäjäksi HBO Max -sovelluksen avulla iPhonella, iPadilla tai Apple TV:llä, tilauksesi laskutetaan Applen kautta.

Vahvista ensin, että Apple laskuttaa tilauksesi:

Etsi laskutuspalvelun tarjoaja
  1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:
    • iTunes: Katso tiedot alta.
    • Muu palveluntarjoaja: Etsi laskutuspalvelun tarjoajasi tältä sivulta.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen:

• HBOMax.com/account Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään HBO Max -tilillesi.
  • Pankkitiliote: Voit myös katsoa HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. Jos tilausveloituksessasi mainitaan iTunes Store, App Store, Apple tai jotakin vastaavaa, Apple laskuttaa tilauksesi.

Applen laskuttaman tilauksen UKK

Kuinka peruutan Applen laskuttaman tilaukseni?

Tilauksesi uusiutuu automaattisesti, kunnes peruutat sen. Saat selville, milloin tilauksesi uusiutuu, kohdasta Mikä on seuraava laskutuspäiväni?

Tärkeää
Jotta sinua ei veloitettaisi seuraavalta laskutuskaudelta, peruuta tilaus vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää. HBO Max -sovelluksen asennuksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

Voit peruuttaa sen noudattamalla Applen peruutusohjeita tai alla olevia ohjeita.

Mitä laitetta käytät?

iPhone tai iPad

Tässä ohjeet tilauksesi peruuttamiseen:

1. Avaa Asetukset-sovellus iOS-laitteella.
  2. Napauta nimeäsi
  3. Napauta Tilaukset (kehotettaessa kirjaudu sisään Apple ID:lläsi).
  4. Etsi HBO Maxin tilauksesi ja napauta sitä. Valitse Peruuta tilaus.
Apple TV

Tässä ohjeet tilauksesi peruuttamiseen:

1. Avaa Asetukset Apple TV:ssä.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit, ja valitse sitten tili.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Valitse HBO Max ja sitten Peruuta tilaus.
Tietokone

Saat peruutusohjeet Applen Tilauksen peruuttaminen -sivulta.

Etkö löydä HBO Max -tilausta?

Kokeile näitä:

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit tilauksen ostamiseen.
  2. Siirry Apple-laitteeseen, jolla aloitit HBO Max -tilauksesi, ja katso tilauksiasi yllä olevia ohjeita noudattaen.
  3. Katso Applen Jos peruutettava tilaus ei ole luettelossa -artikkelia.

Kun peruutus on tehty, sinun pitäisi saada Applelta sähköpostiviesti, jossa peruutus vahvistetaan. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.

Mikä on seuraava laskutuspäiväni?

Ensimmäinen veloitus tehdään, kun tilauksesi alkaa. Sen jälkeen tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen. Maksat tilauksesta laskutuskauden alussa.

Löydät seuraavan laskutuspäiväsi Apple App Storesta. Tässä ohjeet:

1. Avaa Asetukset-sovellus iOS-laitteella.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Tilaukset (kehotettaessa kirjaudu sisään Apple ID:lläsi).
  4. Etsi HBO Maxin tilauksesi ja napauta sitä.
  5. Näet seuraavan laskutuspäiväsi.

Jos haluat vaihtaa kuukausilaskutuksesta vuosilaskutukseen (ja säästää 35%), katso kohtaa Kuinka vaihdan pakettia?

Kuinka vaihdan laskutuskautta?

Jos tilauksesi laskutetaan Applen kautta, voit vaihtaa laskutuskautta (kuukausi- tai vuosilaskutus) iPhonella, iPadilla tai Apple TV:llä.

Tärkeää
Kun vaihdat vuosilaskutukseen, Apple hyvittää sinulle kuukausitilauskauden jäljellä olevat päivät ja veloittaa sinulta vuosihinnan (johon lisätään sovellettavat verot). Seuraava laskutuspäiväsi on 1 vuoden kuluttua.
iPhone tai iPad

Tässä ohjeet laskutuskauden vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa). Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  3. Napauta Vaihda pakettia.
    Jos Vaihda pakettia ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja katso kohtaa Tilaukseni näyttäminen.
  4. Valitse laskutuskausi: Kuukausitilaus tai Vuositilaus.
  5. Valitse Jatka ja vahvista sitten muutos.

Tilauksesi päivitetään uudelle laskutuskaudelle. Sinun pitäisi saada Applelta sähköpostiviesti, jossa muutos vahvistetaan.

Apple TV

Tässä ohjeet laskutuskauden vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja valitse sitten asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma).
  2. Valitse Tili ja sitten Vaihda pakettia.
    Jos Vaihda pakettia ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja katso kohtaa Tilaukseni näyttäminen.
  3. Valitse laskutuskausi: Kuukausitilaus tai Vuositilaus.
  4. Valitse Jatka ja vahvista sitten muutos.

Tilauksesi päivitetään uudelle laskutuskaudelle. Sinun pitäisi saada Applelta sähköpostiviesti, jossa muutos vahvistetaan.

Milloin tämä muutos tulee voimaan?

• Vaihto kuukausilaskutukseen: Tämä muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänäsi (vuotuisen laskutuskauden lopussa).
  • Vaihto vuosilaskutukseen: Tämä muutos tulee voimaan välittömästi. Apple hyvittää sinulle kuukausitilauskauden jäljellä olevat päivät ja veloittaa sinulta vuosihinnan (johon lisätään sovellettavat verot). Seuraava laskutuspäiväsi on 1 vuoden kuluttua.

Kuinka vaihdan maksutapaa?

Applen laskuttamat tilaukset laskutetaan Apple ID -maksutavalla.

Voit vaihtaa maksutapaa iPhonella tai iPadilla seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus iOS-laitteella.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Maksu ja toimitus (kehotettaessa kirjaudu sisään Apple ID:lläsi).
  4. Napauta vaihdettavaa maksutapaa ja muokkaa sitten tietojasi.

Jos haluat lisätietoja, siirry Applen Apple ID:n maksutapojen muuttaminen -artikkeliin.

Kuinka näen laskutushistoriani?

Jos haluat tarkastella laskutushistoriaasi, siirry Applen Ostohistoria-artikkeliin.