Endre et abonnement som faktureres av Apple

Hvis du registrerte deg med HBO Max-appen på en iPhone, iPad eller Apple TV, betyr det at abonnementet ditt faktureres av Apple.

Bekreft først at abonnementet ditt faktureres av Apple:

Finn faktureringsleverandøren min
  1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her ser du hvem abonnementet faktureres gjennom:
    • iTunes: Se informasjon nedenfor.
    • Andre leverandører: Finn faktureringsleverandøren din på denne siden.

Du kan også finne faktureringsleverandøren din på disse måtene:

• HBOMax.com/account Gå til HBOMax.com/account og logg inn på HBO Max-kontoen din.
  • Kontoutskrift: Du kan også se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. Hvis abonnementsbelastningen din står oppført med iTunes Store, App Store, Apple eller lignende, betyr det at abonnementet ditt faktureres av Apple.

Spørsmål og svar om abonnementer som faktureres av Apple

Hvordan avslutter jeg et abonnement som faktureres av Apple?

Abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du avslutter. Hvis du vil finne ut når abonnementet ditt fornyes, kan du se Når er den neste faktureringsdatoen min?

Viktig
For å unngå å bli belastet for din neste faktureringsperiode, må du si opp abonnementet minst 24 timer før neste faktureringsdato. Abonnementet ditt avsluttes ikke hvis du avinstallerer HBO Max-appen.

Følg Apples trinn for avslutning eller trinnene nedenfor.

Hvilken enhet bruker du?

iPhone eller iPad

Slik avslutter du abonnementet ditt:

1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på navnet ditt
  3. Trykk på Abonnement (logg inn med Apple ID hvis du blir bedt om det).
  4. Finn og trykk på HBO Max-abonnementet ditt. Velg Avslutt abonnement.
Apple TV

Slik avslutter du abonnementet ditt:

1. Åpne Innstillinger på Apple TV.
  2. Velg Brukere og kontoer, og så konto.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg HBO Max og så Avslutt abonnement.
Datamaskin

Hvis du vil vite hvordan du avslutter, kan du gå til Apples side Slik avslutter du et abonnement fra Apple.

Finner du ikke et HBO Max-abonnement?

Prøv dette:

1. Kontroller at du er logget på med samme Apple ID som du brukte da du kjøpte abonnementet.
  2. Gå til Apple-enheten du startet HBO Max-abonnementet på og vis abonnementene dine med trinnene over.
  3. Se Apples artikkel Hvis abonnementet du vil avslutte, ikke er oppført.

Når du har avsluttet abonnementet, vil du få en e-post fra Apple som bekrefter dette. Du kan fortsette strømmingen frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Når er den neste faktureringsdatoen min?

Den første belastningen utføres når du starter abonnementet. Deretter fornyes abonnementet ditt automatisk og regelmessig frem til du avslutter. Du betaler for abonnementet i starten av faktureringsperioden.

Du finner den neste faktureringsdatoen i Apple App Store. Slik går du frem:

1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Abonnement (logg inn med Apple ID hvis du blir bedt om det).
  4. Finn og trykk på HBO Max-abonnementet ditt.
  5. Her ser du den neste faktureringsdatoen.

Hvis du vil bytte fra månedlig til årlig fakturering (og spare 35%), kan du se Hvordan endrer jeg abonnement?

Hvordan endrer jeg faktureringsperioden min?

Hvis abonnementet ditt faktureres av Apple, kan du endre faktureringsperioden din (månedlig eller årlig) på iPhone, iPad eller Apple TV.

Viktig
Når du bytter til årlig fakturering, vil Apple refundere deg for de gjenstående dagene i den månedlige abonnementsperioden og belaste den årlige prisen (pluss eventuell mva.). Den neste faktureringsdatoen din er om 1 år.
iPhone eller iPad

Slik endrer du faktureringsperiode:

1. Åpne HBO Max og trykk på profilen din (øverst til høyre). Kan du ikke logge inn?
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
  3. Trykk på Bytt abonnement.
    Hvis Bytt abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og se Vis abonnementet mitt.
  4. Velg en faktureringsperiode: Månedlig eller årlig.
  5. Velg Fortsett og bekreft endringen.

Abonnementet ditt oppdateres til den nye faktureringsperioden. Du vil motta en e-post fra Apple som bekrefter endringen.

Apple TV

Slik endrer du faktureringsperiode:

1. Åpne HBO Max og velg på Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre).
  2. Velg Konto og så Bytt abonnement.
    Hvis Bytt abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og se Vis abonnementet mitt.
  3. Velg en faktureringsperiode: Månedlig eller årlig.
  4. Velg Fortsett og bekreft endringen.

Abonnementet ditt oppdateres til den nye faktureringsperioden. Du vil motta en e-post fra Apple som bekrefter endringen.

Når trer endringen i kraft?

• Bytt til månedlig fakturering: Denne endringen trer i kraft på den neste faktureringsdatoen (når den årlige faktureringsperioden utløper).
  • Bytt til årlig fakturering: Denne endringen trer i kraft umiddelbart. Apple refunderer deg for de gjenstående dagene i den månedlige abonnementsperioden og belaster den årlige prisen (pluss eventuell mva.). Den neste faktureringsdatoen din er om 1 år.

Hvordan endrer jeg betalingsmetode?

Abonnementer som faktureres av Apple, faktureres til betalingsmetoden du har registrert for Apple ID.

Slik endrer du betalingsmetode på iPhone eller iPad:

1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Betaling og levering (logg inn med Apple ID hvis du blir bedt om det).
  4. Trykk på betalingsmetoden du vil endre og rediger informasjonen din.

Gå til Apples artikkel Legg til, endre eller fjern Apple-ID-betalingsmetode for mer informasjon.

Hvordan ser jeg kjøpshistorikken min?

Gå til Apples artikkel om Kjøpshistorikk for å se gjennom kjøpshistorikken din.