Hvilke enheter fungerer med HBO Max?

Disse enhetene støttes av HBO Max.

Telefon eller nettbrett med Android
  • Telefoner eller nettbrett med Android (med Android OS 5 eller nyere)

Installer: Åpne Play Butikk på telefonen eller nettbrettet ditt med Android, og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet.

Det er ikke mulig å installere HBO Max fra andre tjenester enn den offisielle appbutikken Google Play. Huawei-telefoner og -nettbrett støttes ikke lenger.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

iPhone, iPad og iPod touch
  • Apple iPhone, iPad og iPod Touch (med iOS 12.2 eller nyere)

Installer: Åpne App Store på Apple-enheten og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Det er ikke mulig å installere HBO Max fra andre tjenester enn den offisielle appbutikken Google Play.

Disse datamaskinene støttes:

• Datamaskin med Windows 7 eller nyere
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller nyere
  • Google Chromebook med Chrome-nettleserversjon 95 eller nyere

Disse nettleserne støttes offisielt:

• Den nyeste versjonen av Chrome eller Firefox
  • Den nyeste versjonen av Microsoft Edge for Windows
  • Safari (versjon 12 eller nyere)

Du kan strømme HBO Max på en rekke forskjellige nettlesere. Bruk en offisielt støttet nettleser for å få den beste strømmeopplevelsen.

Gå til HBOMax.com og logg inn (øverst til høyre) for å strømme på datamaskinen din. Hvis du må registrere deg, velger du Opprett abonnement.

Disse TV-ene støttes:

Android TV
  • Android TV med Android OS 5 eller nyere
    Dette inkluderer de fleste TV-er med Android fra Sony (modeller fra 2015 og nyere), og Chromecast med Google TV.

Installer: Åpne Play Butikk på Android TV-en din og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og ett av disse alternativene:

• Abonner og installer: Start et nytt HBO Max-abonnement og installer HBO Max-appen.
  • Installer: Installerer HBO Max-appen

HBO Max-appen støttes av Google Play- og Dolby-sertifiserte enheter som installeres via den offisielle appbutikken til Google Play. Det er ikke mulig å installere HBO Max fra andre tjenester enn den offisielle appbutikken Google Play.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste tvOS-programvaren

Er du ikke sikker på hvilken modell du har? Se Apple TV-modeller. Hvis du har en Apple TV (andre eller tredje generasjon), kan du se Andre måter å strømme på TV-en din på.

Installer: Åpne App Store på Apple TV og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

LG smart-TV
  • LG smart-TV med webOS 3.5 eller nyere

Installer: Åpne LG Content Store på LG TV og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max-appen og velg Installer. Hvis du ikke finner HBO Max i LG Content Store, kan det hende at LG TV-en din ikke støttes.

Last ned HBO Max-appen på LG smart-TV-en og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

PlayStation
  • PlayStation 4 og PlayStation 5

Installer:

• PlayStation 4: Gå til PlayStation Store og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Last ned.
  • PlayStation 5: Gå til Media > Alle apper på PlayStation 5 og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Last ned.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Samsung TV
  • Samsung TV (modeller fra 2016 og nyere)

Installer: Velg Apper og søk etter HBO Max på Samsung TV. Velg så HBO Max og velg Installer. Hvis du ikke finner HBO Max i Samsungs appbutikk, kan det hende at Samsung TV-modellen din ikke støttes.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og velg Logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Vodafone TV (kun Spania)
  • Første og tredje generasjon
  • TiVo

Trykk på Home- eller Meny-knappen på fjernkontrollen til Vodafone TV, gå til Apper og velg HBO Max. Nå kan du logge inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Xbox One
  • Xbox One og Xbox Series X|S

Installer: Gå til Store på Xbox-konsollen din og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Installer.

Logg inn eller registrer deg: Åpne HBO Max og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Andre alternativer for strømming på TV-en din

Hvis du ikke har en av enhetene som står oppført over, kan du bruke disse alternativene til å strømme på TV-en din: