Hvilke enheter fungerer med HBO Max?

Følgende enheter støttes av HBO Max.

Velg enhetstype

Disse telefonene og nettbrettene støttes:

• Apple iPhone, iPad og iPod Touch (med iOS 12.2 eller nyere)
  • Android-telefoner og -nettbrett (med Android OS 5 eller nyere)

Last ned HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Disse datamaskinene og nettleserne støttes:

• Datamaskin med Windows 7 eller nyere
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller nyere
  • Google Chromebooks med Chrome-nettleserversjon 95 eller nyere

Disse nettleserne støttes:

• Den nyeste versjonen av Chrome eller Firefox
  • Den nyeste versjonen av Microsoft Edge for Windows
  • Safari versjon 12 eller nyere

Gå til HBOMax.com og logg inn for å strømme på datamaskinen din. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Følgende TV-enheter støttes:

Android TV
  • Android TV med Android OS 5 eller nyere

Last ned HBO Max-appen på Android TV og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste tvOS-programvaren

Er du ikke sikker på hvilken modell du har? Se Apple TV-modeller. Hvis du har en Apple TV (andre eller tredje generasjon), kan du se Andre måter å strømme på TV-en din på.

Last ned HBO Max-appen på Apple TV og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

LG Smart TV
  • Smart-TV-er fra LG med webOS 3.5 eller nyere

Gå til LG Content Store og søk etter HBO Max for å finne en liste over støttede smart-TV-er fra LG. Velg så Enhetskompatiblitet og logg inn med bruker-ID-en din for LG for å sjekke om TV-en din er kompatibel.

Last ned HBO Max-appen på LG smart-TV-en og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

PlayStation 4 og PlayStation 5

Last ned HBO Max-appen på PlayStation-konsollen din og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Samsung TV (modeller fra 2016 og nyere)

Åpne Samsung Smart Hub på Samsung TV ditt, velg Apper, og søk etter HBO Max. Hvis du ikke finner HBO Max i Samsung appbutikk, kan det hende at smart-TV-en din fra Samsung ikke støttes.

Xbox One og Xbox Series X|S

Last ned HBO Max-appen på Xbox-konsollen din og logg inn. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Andre måter du kan strømme på TV-en din på

Hvis du ikke har en av enhetene som står oppført over, kan du bruke disse måtene til å strømme på TV-en din: