HBO Max-leverandører

Vi jobber for å gjøre HBO Max tilgjengelig via så mange leverandører som mulig. Her finner du en liste over leverandører som for tiden støtter HBO Max.

HBO Max-leverandører

HBOMax.com

Du kan registrere deg hos oss (HBO Nordic AB) på HBOMax.com og logge inn på alle støttede enheter.

Appbutikker

Du kan registrere deg i HBO Max-appen på Android- og Apple-enheter (telefoner, nettbrett eller TV-er).

• Apple App Store
  • Google Play

Du kan abonnere i HBO Max-appen og så logge inn på alle støttede enheter.

TV- og mobilleverandører

Gå til siden Velg leverandøren din for å se en liste over TV- og mobilleverandører som støttes. Du kan også gjøre dette:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre.
  3. Velg Koble leverandør.
  4. Her finner du en liste over leverandører som støtter HBO Max.

Når du abonnerer på HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du Koble leverandørkontoen din.