HBO Max-leverandører

Vi jobber for å gjøre HBO Max tilgjengelig via så mange leverandør som mulig. Her finner du en liste over leverandører som for tiden støtter HBO Max.

HBO Max-leverandører

HBOMax.com

Du kan registrere deg hos oss (HBO Nordic AB) på HBOMax.com og logge inn på alle støttede enheter.

Appbutikker

Du kan registrere deg i HBO Max-appen på Android- og Apple-enheter (telefoner, nettbrett eller TV-er), samt Samsung TV-er.

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Du kan abonnere i HBO Max-appen og så logge inn på alle støttede enheter.

TV- eller mobilleverandør

Du kan gå til Velg leverandøren din-siden og søke etter leverandøren din eller følge disse trinnene:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre.
  3. Velg Koble leverandør.
  4. Her finner du en liste over leverandører som støtter HBO Max.

Når du har abonnert, kan du logge inn med leverandøren din for å koble abonnementet ditt til en ny eller eksisterende HBO Max-konto.