Administrer enheter med kontoen din

Du kan se en liste over enheter som du har logget på med kontoen din (se trinnene nedenfor). Du kan bruke et ubegrenset antall enheter med kontoen din, men du kan bare strømme på et begrenset antall enheter samtidig.

Hvilken enhet bruker du?

Slik administrere du enheter på telefonen eller nettbrettet ditt:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på mobil, venstre kant på nettbrett) og trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
  3. Trykk på Administrer enheter (Administrer enheter er bare tilgjengelig på voksenprofiler).
  4. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt. Enheter legges automatisk til i listen når du logger inn på en enhet.
  5. Fjern enheter du ikke lenger bruker eller eier. Trykk på X eller logg ut av enheten for å gjøre dette.

Slik administrerer du enheter på datamaskinen din:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og logg inn.
  2. Velg profilen din øverst til høyre.
  3. Velg Administrer enheter (Administrer enheter er bare tilgjengelig på voksenprofiler).
  4. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt. Enheter legges automatisk til i listen når du logger inn på en enhet.
  5. Fjern enheter du ikke lenger bruker eller eier. Klikk på X eller logg ut av enheten for å gjøre dette.
Viktig
Hvis du tror at kontoen din brukes uten din tillatelse, kan du se Stoppe noen i å bruke kontoen din.