Administrer enheter med kontoen din

Du kan se en liste over enheter som du har logget på med kontoen din (se trinnene nedenfor). Du kan bruke et ubegrenset antall enheter med kontoen din, men du kan bare strømme på et begrenset antall enheter samtidig.

Hvilken enhet bruker du?

Slik administrere du enheter på telefonen eller nettbrettet ditt:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Trykk på profilen din (øverst til høyre) og så på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre).
  3. Trykk på eller bla til Enheter. Trykk på Administrer enheter (hvis tilgjengelig). (Bare voksenprofiler kan administrere enheter.)
  4. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt. Enheter legges automatisk til i listen når du logger inn på en enhet.
  5. Fjern enheter du ikke lenger bruker eller eier. Trykk på X eller logg ut av enheten for å gjøre dette.

Slik administrerer du enheter på datamaskinen din:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og logg inn.
  2. Velg profilen din (øverst til høyre), velg Innstillinger og bla ned til Enheter.
  3. Velg Administrer enheter (Administrer enheter er bare tilgjengelig på voksenprofiler).
  4. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt. Enheter legges automatisk til i listen når du logger inn på en enhet.
  5. Fjern enheter du ikke lenger bruker eller eier. Klikk på X eller logg ut av enheten for å gjøre dette.
Viktig
Hvis du tror at kontoen din brukes uten din tillatelse, kan du se Stans uønsket bruk av kontoen din.

Pålogging med ny enhet

Når du logger på kontoen med en ny enhet, mottar du en e-post med denne informasjonen:

• Enhetstype
  • Sted (enhetens omtrentlige plassering)
  • Tidspunkt (dato og klokkeslett)

Hvis du ikke gjenkjenner enheten, anbefaler vi deg å endre passordet og logge ut av alle enhetene dine. Se Stoppe noen i å bruke kontoen din for å finne ut hvordan du gjør dette.