Gjenopprett et appbutikk-abonnement

Hvis du blir bedt om å abonnere eller fornye når du har et aktivt HBO Max-abonnement via en appbutikk (f.eks. Google Play eller Apple App Store), kan du prøve trinnene for å gjenopprette kjøpet nedenfor.

Hvilken enhet bruker du?

Telefon eller nettbrett med Android
  1. Åpne HBO Max-appen på Android-enheten du brukte til å starte abonnementet.
  2. Velg en serie eller film og så Logg inn.
    Hvis du allerede er logget inn, må du logge ut av HBO Max. Når du er logget ut, velger du en serie eller film og Logg inn.
  3. Velg Gjenopprett kjøp.
  4. Hvis vi finner et aktivt HBO Max-abonnement i Google Play Butikk, vil vi gjenopprette det. Hvis vi ikke finner et abonnement, kan du se Kan ikke bekrefte abonnementet ditt.

ONår abonnementet er gjenopprettet og koblet til kontoen din, kan du Logg inn og strømme på støttede enheter.

Android TV eller Samsung TV
  1. Åpne HBO Max-appen på enheten du startet abonnementet på.
  2. Velg en serie eller film og så Logg inn.
    Logg ut av HBO Max hvis du allerede er logget inn. Når du er logget ut, velger du en serie eller film og Logg inn.
  3. Velg Gjenopprett kjøp.
  4. Vi ser etter et HBO Max-abonnement i appbutikken. Hvis vi finner et aktivt HBO Max-abonnement, gjenoppretter vi det. Hvis vi ikke finner et abonnement, kan du se Kan ikke bekrefte abonnementet ditt.

Når abonnementet er gjenopprettet og koblet til kontoen din, kan du logge inn og strømme på alle støttede enheter.

iPhone, iPad, eller Apple TV
  1. Åpne HBO Max-appen på Apple-enheten du brukte til å starte abonnementet.
  2. Velg en serie eller film og så Logg inn.
    Hvis du allerede er logget inn, må du logge ut av HBO Max. Når du er logget ut, velger du en serie eller film og Logg inn.
  3. Velg Gjenopprett kjøp.
  4. Vi ser etter et HBO Max-abonnement i Apple App Store. Hvis vi finner et aktivt HBO Max-abonnement, vil vi gjenopprette det. Hvis vi ikke finner et abonnement, kan du se Kan ikke bekrefte abonnementet ditt.

Når abonnementet er gjenopprettet og koblet til kontoen din, kan du logg inn og strømme på alle støttede enheter.

Kan ikke bekrefte abonnementet ditt

Finn appbutikken din nedenfor hvis du får denne meldingen:

Apple App Store

1. Kontroller at du har et HBO Max-abonnement i Apple App Store. Gå til Apples artikkel Slik avslutter du et abonnement fra Apple for å finne ut hvordan du går frem.
  2. Kontroller at du er logget inn på Apple-enheten med samme Apple ID som du brukte da du kjøpte abonnementet. Se Apples artikkel Hvis du har glemt Apple-ID-en for mer informasjon.
  3. Sjekk kjøpshistorikken din for Apple. Se Apples artikkel Se kjøpshistorikk for å få vite mer.

Google Play

1. Kontroller at du har et HBO Max-abonnement i Google Play. Gå til siden over Google Play-abonnementer og finn HBO Max i abonnementslisten. Det kan hende at du må bytte Google-konto – du kan gjøre dette øverst til høyre på datamaskinen din, eller via Meny-knappen på telefonen.
  2. Kontroller at du er logget inn på Android-enheten med samme Google-konto som du brukte da du kjøpte abonnementet.

Samsung Checkout

1. Kontroller at du har et HBO Max-abonnement i Samsung Checkout. Gå til samsungcheckout.comog logg på med Samsung-kontoen din for å gjøre dette. Velg så Abonnementer i Kjøpshistorikk og finn HBO Max i listen over abonnementer.
  2. Kontroller at du er logget på Samsung TV med samme Samsung-konto som du brukte da du kjøpte abonnementet.

Når abonnementet er gjenopprettet og koblet til kontoen din, kan du logge inn og strømme på alle støttede enheter.