Laste ned serier og filmer

Du kan laste ned serier og filmer på telefonen eller nettbrettet ditt og se dem senere når du ikke er koblet til Internett.

Hvordan laster jeg ned en serie eller film?

For å laste ned noe, trenger du:

Slik laster du ned:

  1. Åpne HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Kontroller at du er logget inn og koblet til et Wi-Fi-nettverk. Det er bare mulig å laste ned med Wi-Fi som standard. Se Laste ned via et mobilnettverk hvis du vil endre dette.
  3. Velg episoden eller filmen du vil laste ned. De fleste serien og filmene kan lastes ned.
  4. Trykk på Nedlasting-ikonet (en pil som peker nedover).
  5. Sirkelen indikerer nedlastingsprosessen. Du kan trykke på dette ikonet for å sette nedlastingen på pause, eller gjenoppta den. For å se fremdriften i nedlastingen, kan du trykke på Profil-ikonet og deretter Nedlastinger.

Kontoen kan ha opptil 30 nedlastinger samtidig (utløpte nedlastinger regnes ikke med). Dette gjelder på tvers av alle profiler og enheter.

Når du begynner å se på en nedlasting, har du 48 timer på deg til å se den før den utløper. Når nedlastingen er utløpt, kan du fornye eller slette nedlastingen.

  • Lyd og undertekster. Du kan velge språk for lyd og undertekster når du begynner å se. Det kan hende at du må velge et språk før du laster ned noen serier og filmer.
  • Kopier. Du kan ha opptil 5 kopier av samme serie eller film på kontoen din (på tvers av alle profiler og enheter).
  • Lagring på SD-kort. Titlene du laster ned, lagres på enhetens interne minne (nedlastinger kan ikke lagres på et SD-kort).
Hvor finner jeg nedlastingene mine?

Slik ser du nedlastingene dine:

  • Trykk på Profil-ikonet (nederst på telefoner, til venstre på nettbrett) og på Nedlastinger (du må være pålogget for å se eller spille av titler du har lastet ned).

Slik kan du se på en nedlasting:

  • Trykk på Profil-ikonet og på Nedlastinger, og deretter på Spill av-ikonet (trekant) på en av nedlastingene.

Du kan spille av serier og filmer som du har lastet ned når du er på reise i andre land. Se Strøm HBO Max mens du er på reise for å finne ut mer.

  • Hvor mange? Du kan ha totalt 30 nedlastinger på kontoen din (på tvers av alle profiler og enheter). Når du har nådd 30 nedlastinger på kontoen, må du slette nedlastinger på en enhet før du kan laste ned flere titler. Hvis du vil se hvilke mobilenheter som har brukt kontoen din, kan du gå til Profil og velge Administrer enheter.
  • Utløp. Nedlastinger som ikke ble sett, utløper 30 dager eller 48 timer etter at du begynte å se (eller når serien eller filmen forlater HBO Max-tjenesten). Du kan fornye eller slette en nedlasting når den er utløpt.
  • Lås-ikonet. Når du går til Nedlastinger, ser du alle nedlastingene på enheten din uavhengig av hvilken enhet som startet nedlastingen. Barneprofiler kan ikke se på nedlastinger som begrenses av foreldrekontroll (disse nedlastingene vises med et lås-ikon).
Kan du ikke spille av en nedlasting?

Hvis du har problemer med å spille av en nedlasting, kan du prøve dette:

  1. Trykk på Profil-ikonet for å kontrollere at du er logget inn mens du er koblet til Internett.
  2. Lukk HBO Max-appen.
  3. Slå på flymodus eller slå av Wi-Fi på telefonen eller nettbrettet ditt.
  4. Åpne HBO Max. Du bør sendes til Nedlastinger-siden.
  5. Trykk på Spill av-ikonet (trekanten) på en av nedlastingene dine.
Kan jeg endre nedlastingskvaliteten?

Serier og filmer lastes ned med den høyeste kvaliteten for enheten din som standard.

Slik endrer du nedlastingskvalitet:

  1. Trykk på Profil-ikonet og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
  2. Trykk på Videoalternativer.
  3. Trykk på Nedlastingskvalitet og velg deretter:
    • Høyeste kvalitet: Last ned med høyest mulig kvalitet (større filer som tar lengre tid å laste ned).
    • Raskeste nedlasting: Laster ned en lavere kvalitet (mindre filer som tar mindre tid å laste ned).

Innstillingene for nedlastingskvalitet brukes for alle profilene på telefonen eller nettbrettet ditt. Den høyeste nedlastingskvaliteten er 1080p.

Hvordan fornyer jeg en nedlasting?

Når en nedlasting utløper, må du fornye den før du kan se på den.

Slik fornyer du en nedlasting:

  1. Trykk på Profil-ikonet og så på Nedlastinger.
  2. Trykk på !-ikonet på den utløpte nedlastingen og så på Forny (du må være koblet til Internett for å kunne fornye eller laste ned).

Hvorfor er nedlastingen min utløpt?

  • Nedlastinger som ikke ble sett, utløper 30 dager etter at de ble lastet ned (eller når serien eller filmen forlater HBO Max-tjenesten). Gå til Nedlastinger-listen for å finne ut når nedlastingene dine utløper.
  • Når du begynner å se på en nedlasting, har du 48 timer på deg til å se den før den utløper.
  • Du kan fornye en nedlasting flere ganger. Nedlastinger som ikke lenger er tilgjengelige på HBO Max-tjenesten, utløper automatisk og kan ikke fornyes.
Hvordan sletter jeg nedlastinger?

Slik sletter du en nedlasting:

  1. Trykk på Profil-ikonet og så på Nedlastinger.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Trykk på X ved siden av en nedlasting for å slette den. Trykk på Fjern alle for å slette alle nedlastingene dine.
  4. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å redigere.