Googlen laskuttaman tilauksen muuttaminen

Jos rekisteröidyit käyttäjäksi HBO Max -sovelluksen avulla Android-laitteella, tilauksesi laskutetaan Google Playn kautta.

Vahvista ensin, että Google laskuttaa tilauksesi:

Etsi laskutuspalvelun tarjoaja
  1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      TilaustiedoAikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:
    • Google Play: Katso tiedot alta.
    • Muu palveluntarjoaja: Etsi laskutuspalvelun tarjoajasi tältä sivulta.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen:

• HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään HBO Max -tilillesi.
  • Pankkitiliote: Voit myös katsoa HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. Jos tilausveloituksessasi mainitaan Google, Google Play tai jotakin vastaavaa, tilauksesi laskutetaan todennäköisesti Google Play -sovelluskaupan kautta.

Googlen laskuttaman tilauksen UKK

Kuinka peruutan Googlen laskuttaman tilaukseni?

Tilauksesi uusiutuu automaattisesti jokaisella laskutuskaudella, kunnes peruutat sen. Saat selville, milloin tilauksesi uusiutuu, kohdasta Mikä on seuraava laskutuspäiväni?

Tärkeää
Jotta sinua ei veloitettaisi seuraavalta laskutuskaudelta, peruuta tilaus vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää. HBO Max -sovelluksen asennuksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

Voit peruuttaa sen noudattamalla Googlen peruutusohjeita tai alla olevia ohjeita.

Mitä laitetta käytät?

Android-puhelin tai -tabletti
  1. Avaa Play-kauppasovellus Android-puhelimella tai -tabletilla, jolla tilasit HBO Maxin.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvakettasi.
  3. Napauta Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Napauta kohtaa HBO Max tilausluettelostasi ja sitten Peruuta tilaus.
Tietokone
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Google-tilille, jolla olet tehnyt HBO Max -tilauksesi (saatat joutua vaihtamaan Google-tiliä – voit tehdä sen oikeassa yläkulmassa).
  3. Valitse vasemmalta puolelta Omat tilaukseni.
  4. Etsi HBO Max tilausluettelostasi.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Peruuta tilaus.

Sinun pitäisi saada Google Playlta sähköpostiviesti, jossa peruutuksesi vahvistetaan. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.

Etkö löydä HBO Max -tilausta?

Kokeile näitä:

• Varmista, että olet kirjautunut sisään Google-tilille, jolla ostit tilauksesi (saatat joutua vaihtamaan Google-tiliä – voit tehdä sen tietokoneella oikeassa yläkulmassa tai puhelimella käyttämällä valikkopainiketta).
  • Siirry Android-laitteeseen, jolla aloitit HBO Max -tilauksesi, niin näet, millä Google-tilillä olet kirjautunut sisään. Jos et löydä Google-tiliäsi, jolla HBO Max -tilauksesi on tehty, saat ohjeita ottamalla yhteyttä Google Playn tukeen.

Milloin tilaukseni uusiutuu?

Ensimmäinen veloitus tehdään, kun tilauksesi alkaa. Sen jälkeen tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen. Maksat tilauksesta laskutuskauden alussa.

Saat tilauksesi automaattisen uusimispäivän selville seuraavasti:

Android-puhelin tai -tabletti
  1. Avaa Play-kauppasovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvakettasi.
  3. Napauta Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Etsi HBO Max tilausluettelostasi.
  5. Katso, mikä seuraava maksupäivä on.
Tietokone
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Google-tilille, jolla olet tehnyt HBO Max -tilauksesi (saatat joutua vaihtamaan Google-tiliä – voit tehdä sen oikeassa yläkulmassa).
  3. Valitse vasemmalta puolelta Omat tilaukseni.
  4. Etsi HBO Max tilausluettelostasi.
  5. Katso, milloin tilauksesi uusiutuu.

Kuinka vaihdan laskutuskautta?

Jos tilauksesi laskutetaan Google Playn kautta, voit vaihtaa laskutuskautta (kuukausi- tai vuosilaskutus) Android-puhelimella tai -tabletilla tai Android TV:llä.

Tärkeää
Kun vaihdat vuosilaskutukseen, hyvittää sinulle kuukausitilauskauden jäljellä olevat päivät vuositilaushinnastasi. Seuraava laskutuspäiväsi määritetään, kun hyvitys on käytetty.
Android-puhelin tai -tabletti

Tässä ohjeet laskutuskauden vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla, ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa). Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  3. Napauta Vaihda pakettia.
    IJos Vaihda pakettia ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja katso kohtaa Tilaukseni näyttäminen.
  4. Valitse laskutuskausi: Kuukausitilaus tai Vuositilaus.
  5. Valitse Jatka ja vahvista sitten muutos.

Tilauksesi päivitetään uudelle laskutuskaudelle. Sinun pitäisi saada Googlelta sähköpostiviesti, jossa muutos vahvistetaan.

Android TV

Tässä ohjeet laskutuskauden vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja valitse sitten profiilisi (vasemmasta yläkulmasta).
  2. Valitse Tili ja sitten Vaihda pakettia.
    Jos Vaihda pakettia ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja katso kohtaa Tilaukseni näyttäminen.
  3. Valitse laskutuskausi: Kuukausitilaus tai Vuositilaus.
  4. Valitse Jatka ja vahvista sitten muutos.

Tilauksesi päivitetään uudelle laskutuskaudelle. Sinun pitäisi saada Googlelta sähköpostiviesti, jossa muutos vahvistetaan.

Milloin tämä muutos tulee voimaan?

• Vaihto kuukausilaskutukseen: Tämä muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänäsi (vuotuisen laskutuskauden lopussa).
  • Vaihto vuosilaskutukseen: Tämä muutos tulee voimaan välittömästi. Google hyvittää sinulle kuukausitilauskauden jäljellä olevat päivät vuositilaushinnastasi. Seuraava laskutuspäiväsi määritetään, kun hyvitys on käytetty.

Kuinka vaihdan maksutapaa?

Katso ohjeet maksutavan vaihtamiseen Googlen Maksutavan vaihtaminen -artikkelista.

Kuinka näen laskutushistoriani?

Voit tarkastella ostohistoriaasi Google Play -sovelluksessa tai verkossa. Saat ohjeet siihen Googlen Tilaushistorian tarkistaminen -artikkelista.