Skift et Google-faktureret abonnement

Hvis du har tilmeldt dig via HBO Max-appen på en Android-enhed, faktureres dit abonnement via Google Play.

Først skal du bekræfte, at dit abonnement er Google-faktureret:

Find min faktureringsudbyder
  1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement..
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige via voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem:
    • Google Play: Se oplysningerne nedenfor.
    • En anden udbyder: Find din faktureringsudbyder på denne side.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og log ind på din HBO Max-konto.
  • Kontoudtog: Du kan også se på dit kontoudtog, om du har betalt et HBO Max-abonnement. Hvis der står Google, Google Play eller noget lignende på din abonnementsopkrævning, er dit abonnement sandsynligvis faktureret via appbutikken Google Play.

Spørgsmål og svar om Google-faktureret abonnement

Hvordan opsiger jeg mit Google-fakturerede abonnement?

Dit abonnement fornyes automatisk hver faktureringsperiode, indtil du opsiger det. For at finde ud af, hvornår dit abonnement fornyes, kan du se Hvornår er min næste faktureringsdato?

Vigtigt
For at undgå at blive opkrævet for din næste faktureringsperiode skal du opsige dit abonnement mindst 24 timer før din næste faktureringsdato. Du kan ikke opsige dit abonnement ved at afinstallere HBO Max-appen.

For at opsige skal du følge Googles trin til opsigelse eller nedenstående trin.

Hvilken enhed bruger du?

Android-telefon eller -tablet
  1. Åbn Play Store-appen på den Android-telefon eller -tablet, hvor du har tegnet abonnement på HBO Max.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter på Abonnementer.
  4. Tryk på HBO Max på listen over abonnementer, og tryk derefter på Opsig abonnement.
Computer
  1. Gå til play.google.com.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, som dit HBO Max-abonnement er knyttet til (du skal muligvis skifte Google-konto – det kan du gøre i øverste højre hjørne).
  3. Vælg Mine abonnementer i venstre side.
  4. Find HBO Max på din liste over abonnementer.
  5. Vælg Administrer og derefter Opsig abonnement.

Du skulle modtage en e-mail fra Google Play, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Kan du ikke finde et HBO Max-abonnement?

Prøv disse ting:

• Sørg for, at du er logget ind med den samme Google-konto, som du købte dit abonnement med (du skal muligvis skifte Google-konto – det kan du gøre i øverste højre hjørne på din computer eller ved at bruge knappen Menu på din telefon).
  • Se, hvilken Google-konto du er logget ind med på den Android-enhed, hvor du oprettede startede dit HBO Max-abonnement. Hvis du ikke kan finde Google-kontoen med dit HBO Max-abonnement, skal du kontakte Google Plays Support for at få hjælp.

Hvornår bliver mit abonnement fornyet?

Den første opkrævning sker, når du opretter dit abonnement. Herefter vil dit abonnement automatisk blive løbende fornyet, indtil du opsiger det. Du betaler for dit abonnement ved begyndelsen af faktureringsperiode.

Sådan finder du din automatiske fornyelsesdato:

Android-telefon eller -tablet
  1. Åbn Play Store-appen.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter på Abonnementer.
  4. Find HBO Max på din liste over abonnementer.
  5. Her finder du din næste betalingsdato.
Computer
  1. Gå til play.google.com.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den Google-kontoe, som dit HBO Max-abonnement er knyttet til (du skal muligvis skifte Google-konto – det kan du gøre i øverste højre hjørne).
  3. Vælg Mine abonnementer i venstre side.
  4. Find HBO Max på din liste over abonnementer.
  5. Her kan du se, hvornår dit abonnement fornyes.

Hvordan ændrer jeg min faktureringsperiode?

Hvis dit abonnement faktureres via Google Play, kan du skifte faktureringsperiode (månedlig eller årlig) på din Android-telefon eller -tablet eller Android TV.

Vigtigt
Når du skifter til årlig fakturering, vil Google kreditere dig for den resterende tid af din nuværende faktureringsperiode for dit månedsabonnement og bruge beløbet til at betale for dit nye årlige abonnement. Din næste faktureringsdato fastlægges efter, hvornår det beløb er opbrugt.
Android-telefon eller -tablet

Her kan du se, hvordan du ændrer din faktureringsperiode:

1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
  3. Tryk på Skift abonnementer.
    Hvis Skift abonnementer ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og se Se mit abonnement.
  4. Vælg en faktureringsperiode: månedligt eller årligt.
  5. Vælg Fortsæt og bekræft derefter ændringen.

Dit abonnement opdateres til den nye faktureringsperiode. Du skulle modtage en e-mail fra Google, der bekræfter ændringen.

Android TV

Her kan du se, hvordan du ændrer din faktureringsperiode:

1. Åbn HBO Max, og vælg derefter din profil (øverst til venstre).
  2. Vælg Konto og derefter Skift abonnementer.
    Hvis Skift abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og se Se mit abonnement.
  3. Vælg en faktureringsperiode: månedligt eller årligt.
  4. Vælg Fortsæt og bekræft derefter ændringen.

Dit abonnement opdateres til den nye faktureringsperiode. Du skulle modtage en e-mail fra Google, der bekræfter ændringen.

Hvornår træder denne ændring i kraft?

• Skift til månedlig fakturering: Denne ændring træder i kraft på din næste faktureringsdato (ved udgangen af din årlige faktureringsperiode).
  • Skift til årlig fakturering: Denne ændring træder i kraft med øjeblikkelig. virkning. Google vil kreditere dig for den resterende tid af din nuværende faktureringsperiode for dit månedsabonnement og bruge beløbet til at betale for dit nye årlige abonnement. Din næste faktureringsdato fastlægges efter, hvornår det beløb er opbrugt.

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer din betalingsmetode, ved at gå til Googles artikel Skift din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg se min faktureringshistorik?

Du kan se din købshistorik i Google Play-appen eller på nettet. Du kan finde ud af hvordan ved at gå til Googles artikel Gennemgå din købshistorik.