Løse problemer med HBO Max-abonnement

Hvis du har et HBO Max-abonnement og ikke kan strømme eller blir bedt om å abonnere, kan du prøve disse løsningsforslagene.

Kontroller abonnementsstatusen din

Forsikre deg om at HBO Max-abonnementet er aktivt. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max eller logg på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her kan du se informasjon om HBO Max-abonnementet ditt.
  4. Hvis HBO Max-abonnementet ditt faktureres via oss (HBO Nordic AB), ser du den neste faktureringsdatoen. Hvis abonnementet faktureres via en appbutikk, må du forsikre deg om at abonnementet ikke er utløpt.:
    • Apple: Se Apples artikkel om endring av abonnement.
    • Google Play: Gå til play.google.com på datamaskinen din, venstreklikk på Mine abonnementer og finn HBO Max-abonnementet ditt.
    • Samsung TV: Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din. Velg Abonnementer (Subscriptions) i Kjøpshistorikken (Purchase History). Velg HBO Max-abonnementet og sjekk så Neste betalingsdato i Status-feltet.
Logg ut og inn igjen

Prøv å logge ut og så logge inn igjen. Slik går du frem:

1. Logg av HBO Max.
  2. Logg inn på HBO Max igjen.
  3. Spill av en serie eller film.
Gjenopprett kjøpet fra appbutikken

Hvis du abonnerer via HBO Max-appen på en Apple-, Android- eller Samsung TV-enhet, kan du prøve å gjenopprette appbutikk-kjøpet. Se Gjenopprett et appbutikk-abonnement for å finne ut hvordan du går frem.

Register og koble abonnement til kontoen din

Hvis du abonnerer via en TV- eller mobilleverandør, kan du registrere deg via leverandøren og koble HBO Max-kontoen til HBO Max-abonnementet ditt. Slik går du frem:

1. Logg inn på kontoen din på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.
  2. Hvis du blir bedt om å abonnere, velger du abonnerer allerede-koblingen nederst på skjermen. Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du prøve å spille av en tittel.
  3. Velg leverandøren din i listen (der du abonnerte).
  4. Logg inn på leverandør-kontoen din.
  5. Vi ser etter abonnementet ditt og kobler det til HBO Max-kontoen.

Når kontoen og abonnementet er koblet sammen, kan du logge inn (med e-postadressen og passordet ditt for HBO max) og strømme på alle støttede enheter.