Løs problemer med HBO Max-abonnementet

Hvis du har et HBO Max-abonnement og ikke kan streame eller bliver bedt om at abonnere, kan du prøve følgende ting.

Tjek din abonnementsstatus

Sørg for, at dit HBO Max-abonnement er aktivt. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Tv-apparat: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med Voksenprofiler.
  3. Her kan du se oplysninger om dit HBO Max-abonnement.
  4. Hvis dit HBO Max-abonnement bliver faktureret gennem os (HBO Nordic AB), vil du se den næste faktureringsdato. Hvis dit abonnement bliver faktureret via en app-butik, skal du sikre dig, at dit abonnement ikke er udløbet:
    • Apple: Se Apples artikel Skift abonnement.
    • Google Play: Gå til play.google.com på din computer, klik til venstre på Mine abonnementer, og find dit HBO Max-abonnement.
    • Samsung TV: Gå til samsungcheckout.com og log ind på din Samsung-konto. Vælg "Abonnementer" i menuen "Købshistorik". Vælg dit HBO Max-abonnement, og tjek derefter feltet Status for din næste betalingsdato.
Log ud og ind igen

Prøv at logge ud og ind igen. Sådan gør du:

1. Log ud af HBO Max.
  2. Log ind på HBO Max igen.
  3. Afspil en serie eller en film.
Gendan dit køb i app-butikken

Hvis du har tilmeldt dig via HBO Max-appen på en Apple-, Android- eller Samsung-tv-enhed, kan du prøve at gendanne dit køb i app-butikken. Du kan finde ud af, hvordan du gør, under Gendan et abonnement fra app store.

Registrer og tilknyt abonnementet til din konto

Hvis du har tilmeldt dig via en tv- eller mobiludbyder, kan du registrere dig via din udbyder og tilknytte din HBO Max-konto til dit HBO Max-abonnement. Sådan gør du:

1. Log ind på din konto på din telefon, tablet eller computer.
  2. Hvis du bliver bedt om at abonnere, skal du vælge linket Allerede tilmeldt nederst på skærmen. Hvis du ikke får denne mulighed, kan du prøve at spille noget.
  3. Vælg din udbyder på listen (den udbyder, du har abonneret via).
  4. Log ind på din udbyderkonto.
  5. Vi leder efter dit abonnement og knytter det til din HBO Max-konto.

Når din konto og dit abonnement er knyttet til hinanden, kan du logge ind (ved hjælp af din HBO Max-mail og adgangskode) og streame på en hvilken som helst understøttet enhed.