Problemen met HBO Max-abonnementen oplossen

Als je een HBO Max-abonnement hebt en niet kunt streamen of wordt gevraagd om je te abonneren, probeer dan het volgende:

Controleer de status van je abonnement

Zorg dat je een lopend HBO Max-abonnement hebt. Zo doe je dat:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier vind je informatie over je HBO Max-abonnement.
  4. Als je HBO Max-abonnement via ons (HBO Europe, s.r.o. of HBO Nordic AB) wordt gefactureerd, krijg je de volgende factuurdatum te zien. Als je abonnement wordt gefactureerd via een App Store, controleer dan of je abonnement niet is verlopen:
    • Apple: Zie het artikel Abonnement wijzigen van Apple.
    • Google Play: Ga op je computer naar play.google.com, klik links op Mijn abonnementen en zoek je HBO Max-abonnement.
    • Samsung TV: Ga naar samsungcheckout.com en log in op je Samsung-account. Kies Abonnementen in het menu Aankoopgeschiedenis. Selecteer je HBO Max-abonnement en vink dan het veld Status aan voor je volgende factuurdatum.
    • KPN: Meld je aan bij je KPN-account op MijnKPN om de status van je HBO Max-abonnement te controleren. Neem contact op met KPN als je hulp nodig hebt.
    • Odido: Meld je aan bij je Odido-account op Odido.nl om de status van je HBO Max-abonnement te controleren. Neem contact op met Odido als je hulp nodig hebt.
    • VodafoneZiggo: Log in op je VodafoneZiggo-account om de status van je HBO Max-abonnement te controleren. Als je hierbij hulp nodig hebt, neem dan contact op met VodafoneZiggo.
Opnieuw in- en uitloggen

Log uit en log dan weer in. Zo doe je dat:

1. Log uit bij HBO Max.
  2. Log weer in op HBO Max.
  3. Speel een programma of film af.
Je App Store-aankopen terugzetten

Zet je App Store-aankopen terug als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app op een Apple- of Android-apparaat of een Samsung TV. Zie Een App Store-abonnement terugzetten om te zien hoe je dat kunt doen.

Registreer en koppel je abonnement aan je account

Je kunt je registreren via je provider en je HBO Max-account koppelen aan je HBO Max-abonnement als je je abonnement hebt afgesloten via een TV- of mobiele provider. Zo doe je dat:

1. Log in op je account op je telefoon, tablet of computer.
  2. Als je wordt gevraagd om je te abonneren, kies dan de link 'al geabonneerd' onderaan het scherm. Als je deze optie niet te zien krijgt, speel dan een titel af.
  3. Kies je provider in de lijst (via wie je je abonnement hebt afgesloten).
  4. Log in op het account van je provider.
  5. Wij zoeken je abonnement en koppelen het aan je HBO Max-account.

Zodra je account en abonnement zijn gekoppeld, kun je inloggen (met het e-mailadres en wachtwoord van je HBO Max-account) en streamen op elk ondersteund apparaat.