HBO Maxin tilausongelmien korjaaminen

Jos sinulla on HBO Max -tilaus etkä voi suoratoistaa tai sinua kehotetaan tekemään tilaus, tässä muutamia kokeiltavia asioita.

Tilauksesi tilan tarkistaminen

Varmista, että HBO Max -tilauksesi on aktiivinen. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
  3. Katso täältä HBO Max -tilauksesi yksityiskohtaiset tiedot.
  4. Jos HBO Max -tilauksesi laskutetaan kauttamme (HBO Nordic AB), näet seuraavan laskutuspäivän. Jos tilauksesi laskutetaan sovelluskaupan kautta, varmista, että tilauksesi ei ole vanhentunut:
    • Apple: Katso Applen Muuta tilausta -artikkelia.
    • Google Play: Siirry tietokoneella osoitteeseen play.google.com, napsauta sitten vasemmalta Omat tilaukseni ja etsi HBO Max -tilauksesi.
    • Samsung-televisio: Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilillesi. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset. Valitse HBO Max -tilauksesi ja katso sitten seuraava maksupäiväsi Tila-kentästä.
Kirjautuminen ulos ja takaisin sisään

Kokeile kirjautua ulos ja takaisin sisään. Tässä ohjeet:

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Kirjaudu takaisin sisään HBO Maxiin.
  3. Toista ohjelmaa tai elokuvaa.
Sovelluskaupasta tehdyn ostoksen aktivoiminen uudelleen

Jos teit tilauksen HBO Max -sovelluksen avulla Apple- tai Android-laitteella tai Samsung-televisiolla, yritä aktivoida uudelleen sovelluskaupasta tehty ostos. Katso ohjeet kohdasta Sovelluskaupan kautta tehdyn tilauksen aktivoiminen uudelleen.

Rekisteröityminen ja tilauksen linkittäminen tiliisi

Jos teit tilauksen TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, voit rekisteröityä palveluntarjoajasi kautta ja linkittää HBO Max -tilisi HBO Max -tilaukseesi. Tässä ohjeet:

1. Kirjaudu sisään tilillesi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  2. Jos sinua pyydetään tekemään tilaus, valitse näytön alareunassa oleva on jo tilaus -linkki. Jos tämä vaihtoehto ei tule näkyviin, yritä toistaa jotakin.
  3. Valitse luettelosta palveluntarjoajasi (se, jonka kautta teit tilauksen).
  4. Kirjaudu sisään palveluntarjoajan tilillesi.
  5. Etsimme tilauksesi ja linkitämme sen HBO Max -tiliisi.

Kun tilisi ja tilauksesi on linkitetty, voit kirjautua sisään (käyttäen HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi) ja suoratoistaa millä tahansa tuetulla laitteella.