Titels zoeken en afspelen in andere talen

Sommige programma's en films op HBO Max zijn beschikbaar in meer dan één taal. Programma's en films worden automatisch afgespeeld met de originele audio en de ondertiteling wordt weergegeven in de door jou gekozen weergavetaal.

Internationale en lokale producties

Je vindt programma's en films van over de hele wereld onder het genre Internationaal (open het menu Bladeren en kies Internationaal). Open het menu Bladeren en kies dan Lokale producties om programma's en films uit jouw regio te bekijken.

Zo gebruikt HBO Max je weergavetaal wanneer je een programma of film afspeelt:

• Programma's en films worden automatisch afgespeeld met de originele audio en de ondertiteling wordt weergegeven in de door jou gekozen weergavetaal.

Audio of taal van de ondertiteling wijzigen

Voor de meeste programma's en films zijn meerdere talen voor de audio en ondertiteling beschikbaar. Speel een titel af en kies de knop Audio en ondertiteling (tekstballon) in de videospeler om te zien welke talen beschikbaar zijn. Hier kun je de taal voor de audio en ondertiteling kiezen. Zie Ondertiteling en alternatieve audio voor meer informatie.