Profiilien lisääminen, hallinta ja vaihtaminen

Kun kirjaudut sisään HBO Maxiin, näet jatkaa katselua -näytön. Siinä voit valita katsojan ja hallita kotitaloutesi jäsenten profiileja.

Profiilien avulla voit seurata, mitä olet katsonut (jotta voit Kuka katsoo? siitä, mihin jäit) ja mitä haluaisit katsoa (Oma lista).

Profiilin lisääminen

Voit lisätä profiileja kotitaloutesi aikuisille ja lapsille. Tililläsi voi olla yhteensä 5 profiilia. Profiileja on kahta tyyppiä: Aikuinen ja Lapsi.

Aikuisen profiilin lisääminen
  1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti:: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Lisää Aikuinen.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti:: Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon (katso lisätietoja kohdasta Profiilikuvien lisääminen). Valitse sitten väri ja anna nimi.
    • TV tai tietokone: Anna nimi ja valitse väri (voit lisätä profiilikuvia myöhemmin).
  5. Valitse Tallenna.
Lapsen profiilin lisääminen
  1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti:: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Lisää Lapsi. Jos tililläsi ei ole PIN-koodia, sinua pyydetään luomaan sellainen.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti:: Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon (katso lisätietoja kohdasta Profiilikuvien lisääminen). Valitse sitten väri ja anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi).
    • TV tai tietokone: Anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi) ja valitse sitten väri (voit lisätä profiilikuvia myöhemmin).
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse sisältöluokitukset, joita lapsesi voi katsella. Tällä profiililla ei voi katsoa elokuvia ja TV-ohjelmia, joiden luokitus on valitsemasi luokituksen yläpuolella. Oletusarvoisesti lapsesi ei voi vaihtaa toiseen profiiliin (ilman PIN-koodiasi).
  7. Valitse Tallenna.

Kun Lapsen profiili on käytössä, näet Lapset-aloitusnäytön. Katso lisätietoja kohdasta Kaikki Lasten profiileista.

Profiilin vaihtaminen

Toiseen profiiliin vaihtaminen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti:: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse profiili. Lasten profiileissa on lukkokuvake. Suljettu lukko tarkoittaa, että lapsesi ei voi vaihtaa toiseen profiiliin (PIN-koodi tarvitaan), kun taas avoin lukko tarkoittaa, että lapsesi voi vaihtaa toiseen profiiliin.

Kun vaihdat lapsen profiiliin, näet Lapset-aloitusnäytön. Katso lisätietoja kohdasta Kaikki Lasten profiileista.

Kuka katsoo? -näyttö

Näin tapahtuu, kun avaat HBO Maxin:

• TV tai tietokone: Jos viimeksi käytetty profiili oli Lapsen profiili, HBO Max avautuu tällä profiililla. Jos viimeksi käytetty profiili oli Aikuisen profiili, näet ”Kuka katsoo?” -näytön avatessasi HBO Maxin.
  • Puhelin tai tabletti:: HBO Max avautuu aina viimeksi käytetyllä profiililla (et näe ”Kuka katsoo?” -näyttöä).

Profiilin muokkaaminen

Profiileja on kahta tyyppiä: Aikuinen ja Lapsi. ”Kuka katsoo?” -näytössä Lasten profiileissa on lukkokuvake.

Profiilin muokkaaminen:

1. Valitse profiilikuvakkeesi.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Hallinnoi profiileja.
  4. Valitse profiili. Lasten profiileissa on lukkokuvake.
  5. Lapsen profiili: Anna PIN-koodi ja valitse Enter.
  6. Profiilikuvan vaihtaminen:
    • Puhelin tai tabletti:: Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon. Jos valitset vaihtoehdon "Ota valokuva" tai "Lataa laitteesta", sinun on annettava HBO Maxille pääsy kameraan tai valokuvakirjastoon.
  7. Lapsen profiili:: Voit vaihtaa lapsesi nimeä ja syntymäaikaa sekä luokituksia, joita hän saa katsoa. Jos haluat estää lasta vaihtamasta toiseen profiiliin, merkitse Vaadi PIN-koodi profiilin vaihtamiseen -valintaruutu.
  8. Aikuisen profiili: Muokkaa nimeä tai valitse kehykselle eri väri.
  9. Valitse Tallenna.

Profiilin poistaminen

1. Valitse profiilikuvakkeesi.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Hallinnoi profiileja.
  4. Valitse profiili. Lasten profiileissa on lukkokuvake.
  5. Lapsen profiili: Anna PIN-koodi ja valitse Enter.
  6. Valitse Poista profiili (näytön alareunasta). Et voi poistaa ensisijaista profiiliasi, mutta voit muokata sitä (katso edellistä osiota).
  7. Valitse valitsemalla Poista Tämä poistaa profiilin ja sen tiedot, mukaan lukien Oman listan ja Jatka katselua.

Profiilikuvan lisääminen

Voit lisätä profiiliisi profiilikuvan tai hahmon. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max -sovellus puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
  3. Napauta Vaihda profiilia.
  4. Napauta Hallinnoi profiileja.
  5. Valitse profiili.
  6. Lapsen profiili: Anna PIN-koodi ja napauta Enter.
  7. Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon. Jos valitset vaihtoehdon "Ota valokuva" tai "Lataa laitteesta", sinun on annettava HBO Maxille pääsy kameraan tai valokuvakirjastoon.
  8. Ota valokuva, valitse ladattava kuva tai valitse hahmo.
  9. Napauta Tallenna.

Profiilikuvasi pitäisi näkyä kaikilla laitteilla.

Tietoja profiilikuvista

• Aikuisten ja Lasten profiileilla on kummallakin oma hahmokirjasto, josta voi valita.
  • Profiilikuvan enimmäistiedostokoko on 10 Mt (jos lataat yli 10 Mt:n kuvan, kuva ei tallennu profiiliisi).
  • Voit poistaa hahmon tai kuvan napauttamalla kamerakuvaketta ja valitsemalla sitten kohdan Poista hahmo tai Poista valokuva.
  • Jos haluat pyytää HBO Maxin ohjelman tai elokuvan hahmoa, käytä palautelomakettamme.