Estä lapsia vaihtamasta profiilia

Voit luoda Lapsen profiilin kullekin lapsellesi ja asettaa erilaisia lapsilukkoja kullekin lapselle. Näin lapsesi katsovat ohjelmia ja elokuvia, jotka katsot sopiviksi.

Oletusarvoisesti lapsesi ei voi vaihtaa profiilistaan toiseen profiiliin antamatta määrittämääsi PIN-koodia. Jos lapsesi yrittää vaihtaa toiseen profiiliin tai muokata profiiliaan, häneltä kysytään PIN-koodia. Voit vaihtaa PIN-koodisi milloin tahansa siirtymällä lapsilukkoihin.

Kuka katsoo? -näyttö

Näin tapahtuu, kun avaat HBO Maxin:

• TV tai tietokone: Jos viimeksi käytetty profiili oli Lapsen profiili, HBO Max käyttää tätä profiilia. Jos viimeksi käytetty profiili oli Aikuisen profiili, näet "Kuka katsoo?" -näytön avatessasi HBO Maxin.
  • Puhelin tai tabletti: HBO Max avautuu aina viimeksi käytetyllä profiililla (et näe "Kuka katsoo?" -näyttöä).

Älä vaadi PIN-koodia profiilin vaihtamiseen

Isommilla lapsilla voit poistaa käytöstä PIN-koodikehotteen, joka annetaan profiilia vaihdettaessa. Tässä ohjeet:

1. Valitse profiilisi (televisioissa vasemmassa yläkulmassa, muissa laitteissa oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Profiilin vaihtaminen.
  3. Valitse Hallinnoi profiileja (saatat joutua vierittämään alaspäin).
  4. Valitse lapsesi profiili. Lasten profiileissa on lukkokuvake (suljettu riippulukko).
  5. Anna PIN-koodi ja valitse Enter.
    Huomaa  Jos sinulla on ongelmia PIN-koodin syöttämisessä, avaa näyttönäppäimistö painamalla kaukosäätimen Valitse- tai OK-painiketta.
  6. Tyhjennä Vaadi PIN-koodi profiilin vaihtamiseen -valintaruutu ja valitse sitten Tallenna (sinun on ehkä vieritettävä, jotta näet tämän vaihtoehdon).