HBO Maxin lapsilukkojen asettaminen

Voit luoda kullekin lapsellesi Lapsen profiilin, jonka lapsilukoilla voit rajoittaa katseltavaa sisältöä. Voit myös käyttää PIN-koodia, jos haluat estää lasta vaihtamasta toiseen profiiliin (katso kohtaa Estä lapsia vaihtamasta profiilia).

Lapsen profiilin luominen

Jos haluat asettaa lapsilukkoja, luo lapsellesi lapsilukoilla varustettu Lapsen profiili. Tässä ohjeet:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Lisää Lapsi. Jos tililläsi ei ole PIN-koodia, sinua pyydetään luomaan sellainen.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon. Valitse sitten väri ja anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi).
    • TV tai tietokone: Anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi) ja valitse sitten väri (voit lisätä profiilikuvan myöhemmin).
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse sisältöluokitukset, joita lapsesi voi katsella. Tällä profiililla ei voi katsoa elokuvia ja ohjelmia, joiden sisältöluokitus on valitsemasi luokituksen yläpuolella. (Oletusvalinnat ovat suosituksia ja perustuvat antamaasi syntymäaikaan.)
  7. Valitse Tallenna.

Kun Lapsen profiili on käytössä, näet Lapset-aloitusnäytön ja Selaa-valikko sisältää lapsille tarkoitettua sisältöä. Jos haluat muokata Lapsen profiilia, katso kohtaa Profiilin muokkaaminen.

Lapsilukot eivät toimi?
  • Tarkista, onko laitteellesi asetettu rajoituksia (esim. iOS:ssä tarkista sisältörajoitukset). Jos laitteesi lapsilukot ovat rajoittavampia (kuin HBO Maxissa asettamasi), HBO Max noudattaa laitteeseen asetettuja lapsilukkoja.
  • HBO Max ei noudata TV-palveluntarjoajallesi mahdollisesti asetettuja lapsilukkoja.

Luokitukset

Paikallinen luokitusorganisaatio luokittelee HBO Maxin ohjelmat ja elokuvat. Luokitukset antavat ohjeita HBO Maxin jaksojen ja elokuvien soveltuvuudesta tietyn ikäisille katsojille. Jakson tai elokuvan ikäluokitus tulee näkyviin seuraaviin:

• Jakson tai elokuvan tiedot-sivulle.
  • Vasempaan yläkulmaan, kun aloitat jakson tai elokuvan toistamisen.

Valittavana on kuusi elokuva- ja TV-luokitusta:

• Kaikki Sopii kaikenikäisille
  • 7+ Suositellaan 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • 10+ Suositellaan 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • 13+ Suositellaan 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • 16+ Suositellaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • 18+ Sopii 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille
Matkat toiseen maahan
Kun matkustat maihin, joissa HBO Max on saatavilla, lapsilukot pysyvät käytössä. Ohjelmat ja elokuvat luokitellaan paikallisen luokitusjärjestelmän mukaan, joka voi poiketa maasi luokituksista. Katso lisätietoja kohdasta HBO Maxin suoratoisto matkustettaessa.