Nollaa tai vaihda PIN-koodi

Kun lisäät ensimmäisen Lapsen profiilisi, sinua pyydetään luomaan PIN-koodi tilillesi. PIN-koodi estää lasta muuttamasta asettamiasi lapsilukkoja tai vaihtamasta toiseen profiiliin.

Nollaa PIN-koodi

Jos unohdat PIN-koodisi, toimi seuraavasti:

1. Kun sinua kehotetaan antamaan PIN-koodi, valitse Forgot PIN? (Unohditko PIN-koodin?).
  2. Valitse Send (Lähetä), niin PIN-koodin nollauksen sähköposti lähetetään tilisi sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen, katso kohtaa Vaihda tilin sähköpostiosoite.
  3. Avaa saapuneiden viestien kansio ja etsi HBO Maxin lähettämä Nollaa PIN-koodi -sähköpostiviesti.
  4. Avaa sähköpostiviesti, valitse Nollaa PIN-koodi ja seuraa uuden PIN-koodin luontiohjeita.

Vaihda PIN-koodi

Mitä laitetta käytät?

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa).
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Lapsilukot (Lapsilukot-kohta on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Napauta Muokkaa-kuvaketta (paperi ja kynä), ja anna sitten nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
  4. Napauta Vaihda PIN-koodi.

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset, etsi sitten Lapsilukot (Lapsilukot-kohta on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Valitse Muokkaa-kuvake (paperi ja kynä), ja anna sitten nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma).
  2. Vieritä oikealle ja valitse Lapsilukot (Lapsilukot on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Anna nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
    Huomaa  Jos sinulla on ongelmia PIN-koodin syöttämisessä, avaa näyttönäppäimistö painamalla kaukosäätimen Valitse- tai OK-painiketta.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.