Nollaa tai vaihda PIN-koodi

Kun lisäät ensimmäisen Lapsen profiilisi, sinua pyydetään luomaan PIN-koodi tilillesi. PIN-koodi estää lasta muuttamasta asettamiasi lapsilukkoja tai vaihtamasta toiseen profiiliin.

Nollaa PIN-koodi

Jos unohdat PIN-koodisi, toimi seuraavasti:

1. Kun sinua kehotetaan antamaan PIN-koodi, valitse Forgot PIN? (Unohditko PIN-koodin?).
  2. Valitse Send (Lähetä), niin PIN-koodin nollauksen sähköposti lähetetään tilisi sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen, katso kohtaa Vaihda tilin sähköpostiosoite.
  3. Avaa saapuneiden viestien kansio ja etsi HBO Maxin lähettämä Nollaa PIN-koodi -sähköpostiviesti.
  4. Avaa sähköpostiviesti, valitse Nollaa PIN-koodi ja seuraa uuden PIN-koodin luontiohjeita.

Vaihda PIN-koodi

Mitä laitetta käytät?

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiilikuvaketta.
  2. Napauta asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Lapsilukot (Lapsilukot on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Anna nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
  4. Napauta Vaihda PIN-koodi.

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilisi ja sitten Lapsilukot (Lapsilukot on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Anna nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.

Tässä ohjeet PIN-koodisi vaihtamiseen:

Android TV, Apple TV, tai Xbox
  1. Avaa HBO Max ja valitse sitten profiilikuvakkeesi (vasemmassa yläkulmassa).
  2. Vieritä oikealle ja valitse Lapsilukot (Lapsilukot on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Anna nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
    Huomaa  Jos sinulla on ongelmia PIN-koodin syöttämisessä, avaa näyttönäppäimistö painamalla kaukosäätimen Valitse- tai OK-painiketta.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.
Muu TV-laite
  1. Avaa HBO Max ja valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta).
  2. Vieritä oikealle ja valitse Lapsilukot (Lapsilukot on käytettävissä vain Aikuisten profiileissa).
  3. Anna nykyinen PIN-koodisi ja uusi PIN-koodi.
    Huomaa  Jos sinulla on ongelmia PIN-koodin syöttämisessä, avaa näyttönäppäimistö painamalla kaukosäätimen Valitse- tai OK-painiketta.
  4. Valitse Vaihda PIN-koodi.