HBO Max -sovelluksessa liikkuminen

Aloitusnäyttö

Kun avaat HBO Maxin ensimmäisen kerran, olet aloitusnäytössä. Sieltä löydät esittelyssä olevat sarjat ja elokuvat sekä Jatka katselua -listan, suositukset (Sinulle) ja Oman listan.

Lasten profiilit
Katso lisätietoja Lapset-aloitusnäytöstä kohdasta Kaikki Lasten profiileista.

Aloitusnäyttöön siirtyminen:

• TV-laite: Vieritä vasemmalle ja valitse kotikuvake (vasemmassa reunassa).
  • Tietokone: Valitse valikkokuvake (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Koti.
  • Puhelin tai tabletti: Napauta kotikuvaketta (puhelimissa alaosassa ja tableteissa vasemmassa yläkulmassa).

Sinulle (suositukset)

"Sinulle" on aloitusnäytön rivi, jossa annetaan ohjelma- ja elokuvasuosituksia aiemmin katsomasi sisällön perusteella. Voit alkaa katsoa jotakin tältä riviltä tai voit lisätä ohjelma- tai elokuvasuosituksen Omaan listaan myöhemmin katsottavaksi.

Selaa

Jos et ole varma, mitä haluat katsoa, avaa Selaa-valikko:

• TV-laite: Vieritä vasemmalle ja valitse selauskuvake (vasemmassa reunassa).
  • Puhelin, tabletti, tietokone: Valitse valikkokuvake (vasemmassa yläkulmassa).

Täällä voit selata alkuperäissisältöä, uutuuksia (Juuri lisätty) ja pian poistuvaa sisältöä (Viimeinen tilaisuus). Voit selata myös genren mukaan (esim. Toiminta tai Komedia). Genren valittuasi voit rajata tuloksia tekemällä valinnan vaakasuorasta valikosta (esim. Esittelyssä, Juuri lisätty). Voit esimerkiksi valita Selaa-valikosta kohdan Komedia ja sitten Sarja, jotta näet kaikki komediasarjat.

Jos käytössä oleva profiili on Lapsen profiili, selausperusteita voivat olla ikäryhmä (esim. 10–12-vuotiaat), Juuri lisätty, Animaatio tai Hahmot.

Haku

Jos tiedät, mitä haluat katsoa, voit käyttää hakua. Valitse hakukuvake ja kirjoita sitten sarjan, elokuvan tai jakson nimi, ohjaaja, käsikirjoittaja, hahmo, brändi (esim. HBO tai DC), genre tai näyttelijä. Alat nähdä osumia kirjoittaessasi. Hakutulokset sisältävät vain sarjat ja elokuvat, joita voi katsoa käytössä olevalla profiililla. Katso lisätietoja kohdasta Selaus ja haku.

Profiili

Valitse profiilikuvake, niin voit vaihtaa, lisätä tai hallita profiileja. Profiilista pääset myös Omaan listaan, Latauksiin ja Jatka katselua -listaan. Tilaus (laskutustiedot), Lapsilukot, ja Tili ovat käytettävissä joko profiilissa tai asetuksissa.

Hubs

Hubien avulla voit selata yhden brändin, esimerkiksi HBO:n tai DC:n, ohjelmia ja elokuvia. Katso lisätietoja kohdasta HBO Max -hubit.